![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Nasıl oluyor da en son ben öğreniyorum Benim sahnemde şovumu çaldığını Bir başka sıradan pazar öğle sonrası.. Bu bakışa tutuldum, şimdi paramparçayım ama umrumda değil Ve yanımdan geçen insanların haberi bile yok, Senin yüzünü öptüm Güneş gözlerimizde olana kadar Öğleden sonraya kadar Ve açıklayamıyorum Dün gece havai fişekleri gördüm Asla acıtmayan bir yara gibi Sevmekten nefret ettiğin kişi senin için yaratılmış Bir başka sıradan pazar öğle sonrası.. Pazartesi eğlenceli birşey Hala telefonun çalmasını bekliyorum Hayalgücüm bunu ağırdan alacak mı? Sonra birdenbire hayatım değişti Bir anda herşey yeni baştan düzenlendi.. Bu kadar kolay bırakıp gitmek çok tuhaf.. Senin yüzünü özledim Güneş gözlerimdeymiş gibi Ve şimdi kör bir şekilde koşuyorum Ve açıklayamıyorum Dün gece havai fişekleri gördüm Asla acıtmayan bir yara gibi Sevmekten nefret ettiğin kişi senin için yaratılmış Bir başka sıradan pazar öğle sonrası.. Bu tatlı rahatlayış, Beklenmeyen şeyler.. Bu bitiş mi Yoksa sadece başlangıç mı?.. Senin yüzünü özledim Güneş gözlerimdeymiş gibi Ve şimdi kör bir şekilde koşuyorum Ve açıklayamıyorum Dün gece havai fişekleri gördüm Asla acıtmayan bir yara gibi Sevmekten nefret ettiğin kişi senin için yaratılmış Bir başka sıradan pazar öğle sonrası..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
en çok bayıldığım. bi dinleyişte bi daha bırakamadığım şarkılardan bi tanesi. çok saol. süper bi şarkı ya..
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
Sevmekten nefret ettiğin kişi senin için yaratılmış en çok vurulduğum nokta bu bende buna benzer bişi anlamıştım ama çeviriyi okuyunca daha bi hoşuma gitti!Ellerine sağlık cemal
__________________ ![]() K@yBo£DuM !Ç!nD€ D€r!N M@v! GöZ£€r!nD€ ...! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |