![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Gözlerinde bunu görebiliyorum Kırılan pencereler, yıkılan gökler Bebeğim neden saklanıyorsun? Seni takip eden ışık ortadan kaybolduğunda Bilmiyor musun, koşacağın adres benim.. Uzun zamandır çabalıyorsun Aşkın yanlış olduğuna inandırmaya çalışıyorsun, Akışına bırakmak yerine.. Ve yapabileceğin hiçbirşey yok Beni senden uzaklaştırmak için.. Şunu bilmen gerek, kafana takmamalısın.. Paramparça hayaller arasında süzülüyorum İki arada bir derede yaşıyorum Bebeğim herşey yoluna girecek... Kaybettik, oturduk, hayalkırıklığına uğradık, silkelendik bu soğuk dünyada Ben hep senin yanında olacağım.. Uzun zamandır çabalıyorsun Aşkın yanlış olduğuna inandırmaya çalışıyorsun, Akışına bırakmak yerine.. Ve yapabileceğin hiçbirşey yok Beni senden uzaklaştırmak için.. Şunu bilmen gerek, kafana takmamalısın.. Ayrı düştüğümüzde korkma Tereddüt etme, nerdeysen orda olacağım.. Gözlerini aç, Karanlığın ortasında bir ışık var.. Seni ağlarken görmeme asla izin vermiyorsun Bunu derinlerde bir yere saklıyorsun Bebeğim bırak da seni sıkıca kucaklayayım.. Bebeğim herşey düzelecek Çünkü tüm dünya sana sırtını döndüğünde Ben yanında olacağım Sana sırtımı dönmeyeceğim.. Uzun zamandır çabalıyorsun Aşkın yanlış olduğuna inandırmaya çalışıyorsun, Akışına bırakmak yerine.. Ve yapabileceğin hiçbirşey yok Beni senden uzaklaştırmak için.. Şunu bilmen gerek, kafana takmamalısın..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
Ayrı düştüğümüzde korkma Tereddüt etme, nerdeysen orda olacağım.. Gözlerini aç, Karanlığın ortasında bir ışık var.. Seni ağlarken görmeme asla izin vermiyorsun Bunu derinlerde bir yere saklıyorsun Bebeğim bırak da seni sıkıca kucaklayayım.. Bebeğim herşey düzelecek Çünkü tüm dünya sana sırtını döndüğünde Ben yanında olacağım Sana sırtımı dönmeyeceğim.. ooooffffff yaaaa:cry3:
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
:cry: Bebeğim neden saklanıyorsun? Seni takip eden ışık ortadan kaybolduğunda Bilmiyor musun, koşacağın adres benim.. :cry3:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |