![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
İlk olarak şundan bahsedelim Beni iyi dinlemelisin Bütün bunların ne hakkında olduğunu Öğrenen son kişi mi olmak istiyorsun? İkinci olarak,diyorsun ki; O hayatının özüymüş Fakat o seni içinden yavaşça yiyip bitiriyor Ve bilmezlikten geliyor Sana söylüyorum, Seni içinden yavaşça yiyip bitiriyor Ve bilmezlikten geliyor Dinle,ciddiyim O hiçbirşeye değmez O sadece bir oyuncu Aşk adı altında oyunlar oynayan Yeteri kadar gördüm Artık bu sona ermeli Kendine başka birini bul Neler yaptığından bahsedelim Senin birtanen olabilmek için Aklını çelen şeyler Elmaslar,inciler ve parti elbiseleri miydi Bunu daha önce de görmüştüm Artık katlanamam üç,iki..ve kesinlikle bitecek Hayatına devam et ve vazgeçmiş gibi davranmayı bırak Sana söylüyorum Hayatına devam et ve vazgeçmiş gibi davranmayı bırak Dinle,ciddiyim O hiçbirşeye değmez O sadece bir oyuncu Aşk adı altında oyunlar oynayan Yeteri kadar gördüm Artık bu sona ermeli Kendine başka birini bul Dinle beni,bilmelisin Onun nasıl biri olduğunu Ve sadece bir oyuncu olduğunu Bu sona ermeli Kendine başka birini bul.. Dinle,ciddiyim O hiçbirşeye değmez O sadece bir oyuncu Aşk adı altında oyunlar oynayan Yeteri kadar gördüm Artık bu sona ermeli Kendine başka birini bul..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #9 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
| Dinle,ciddiyim O hiçbirşeye değmez O sadece bir oyuncu Aşk adı altında oyunlar oynayan Yeteri kadar gördüm Artık bu sona ermeli Kendine başka birini bul Aynı şekilde,benim de en favori şarkılarımdan biri..İlk olarak "BSB-Secret Diary" videosundaki introduction bölümünde A.J tanıtılırken nakaratını duymuştum ve hastası oldum sözlerin Hemen nette arayıp sözleri,şarkının isminin ne olduğunu öğrendim.Çeviri için çook teşekkürler ![]() NOT:Black&Blue Tour'da bu şarkıda BSB'nin performansı had safhada,özellikle de Nick'in ![]()
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |