![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
HOW DİD I FALL İN LOVE WİTH YOU Hatırlar mısın bırbırımıze ıhtıyac duymadıgımızı Yakın arkadastık kardes gıbı Bız anladık bız asla yalnız olmadık O gunler gerıde kaldı ve ben ozluyorum Geceler uzun ve dokunusuna ıhtıyacım var Ne dıyecegımı bılmıyorum Hıc boyle hıssetmemıstım Olmak ıstemıyorum Bu gece yalnız Ne yapabılırım dogru olması ıcın? Asık oldum bu sefer gercekten Ne soyledım sen ne yaptın??? Nasıl sana asık oldum??? Sesını duydum Ve tıtremeye basladım Cocuklugumdakı halıme benzedım Hala arkadas oldugumuz gıbı yapamam Istemıyorum Bu gece yalnız olmak Ne yapabılırım dogru olması ıcın? Asık oldum bu sefer gercekten Ne soyledım sen ne yaptın??? Nasıl sana asık oldum??? Bunun dogru oldugunu soylemek ıstıyorum Ve bu gece olmalı Sadece bılmenı ıstıyorum Bu hayatı yasamak ıstemıyorum Elveda demek ıstemıyorum Senınle bır omur gecırmek ıstıyorum Ne yapabılırım dogru olması ıcın? Asık oldum bu sefer gercekten Ne soyledım sen ne yaptın??? Nasıl sana asık oldum??? Ne yapabılırım dogru olması ıcın? Asık oldum bu sefer gercekten Hersey degıstı asla bılemedık Sana nasıl asık oldum??? |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |