![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: ADANA Yaş: 20
|
hiç söylemediğin kelimeler sessizliklerde onu gözlerinde görüyorum hep aynı şekilde başlıyor tanıdığımız herkes birbirinden ayrılıyor gibi görünüyor artık birlikte olan kimse var mı? nakarat: sana söz veriyorum kalbimin en derin yerinden ölüm bizi ayırana dek seni seveceğim bir aşık ve bir arkadaş olarak sana söz veriyorum seni, bir daha asla sevmeyecekmişim gibi seveceğim herşeyimle bana baktığını görüyorum farkında olmadığımı sandığında duygularımın ne kadar derin olduğunun ipuçlarını arıyorsun gökyüzünün mavi,okyanusların geniş olduğunu nasıl kanıtlayabilirsin ki? tüm bildiğim gözlerine baktığımda neler hissettiğim.. nakarat hiçbir şeyin garantisi yoktur her zaman söylediğin şey bu bana gece geç saatlerde senin dokunuşundaki ürpertiyi hissediyorum sana söylemek istediğim şey şu ana kadar kimseye 'sana söz veriyorum' demedim nakarat(x2) |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| Alıntı:
bu arada nisancadısı, bu kısmın sonundaki satırı atlamışsın, 'bütün bildiğim ne hissettiğimdir, gözlerine baktığımda..' bu satır olmadan biraz anlamı eksik kalıyo..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |