![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Sevgililer bile bazen hata yapar Diğerleri gibi kavga edip aklını kaybedebilirler Üzgünüm yaptıklarım için, Sözlerimden dolayı akan gözyaşların için Beni affedip kalbini bana tekrar açabilir misin? Bu doğru,bunu demek istiyorum Kalbimin derinliklerinden Bu doğru Sensiz ben dağılırım.. Ne olduysa oldu Biliyorum ben hatalıydım Bana inanabilir misin? Belki de inancın yok olmuştur,öyle mi? Ama seni seviyorum ve her zaman seveceğim Ve merak ediyorum,sen beni hala istiyor musun Beni affedip kalbini bana tekrar açabilir misin? Bu doğru,bunu demek istiyorum Kalbimin derinliklerinden Bu doğru Sensiz ben dağılırım.. Bunu telafi edebilmek için herşeyi yaparım Onun için lütfen anla Ve bana kalbini bir kez daha aç.. Bu doğru,bunu demek istiyorum Kalbimin derinliklerinden Bu doğru Sensiz ben dağılırım.. selçuk bak bunu da çevirdim, ama bunun da altına bi istek daha yapma artık,ne yüzsüz herifsin kardeşim.. şaka şaka, Bsb'mizin dediği gibi 'this one goes out to you' selçuk..aa evet bi ara everyone'ı da çevireyim ne de olsa bizim için yazılmış..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
cemaall.. çoook kral adamsın be.. dile benden ne dilersen, bir kez de sen bişeyler iste ama çeviri olmasın sakın ben anlamam o işlerden onun üstadı sensin bi de bsb'miz this one goes out to you demiş ya, tam olarak ne demiş orda saygılarrrr
|
| | |
| | #3 (permalink) |
|
everyone şarkısında geçiyo o söz, bize yani hayranlarına ithaf edilmiş o şarkı ve o söz 'bu şarkı sizin için geliyor' demek.. bende sana ithaf edeyim dedim..bu çeviri senin için geldi yani selçuk..
| | |
| | #6 (permalink) |
|
ben çeviriorum arkadaşım, adım cemal, ama sen bana dayı, çevirmen ya da redaktör de diyebilirsin..ama asıl sen kimsin nesin? kendini tanıtsan ya şuraya.. http://www.thebackstreet.net/selam-y...7-305-t21.html
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
sankii emredermiş gibi şaka bi yana gerçekten raınıck seni daha ii tanımamız için selam bölümüne kendini tanıtabilir misin ayrıca sitede çok bulunursan cemalle tanışırsın sitenin as kişiliklerinden canımız çiğerimiz çevirmenimiz | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |