![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: ADANA Yaş: 20
|
incomplete i türkçesinin yazıldığı yerde ayrı başlık açılsın demiş onun için açıp more than that şarkısının türkçesini yazıyorum yanlış yerler olabilir(sitenin birinden aldım da ) neyse fazla daldım hemen yazıyorumAgladıgını gorebılıyorum Yalanla saklayamazsın bunu Reddetmek ıcın bunu kullansan da Kı bu da senın ıcın yanlıs bırsey Duydum kı sana sonsuza kadar dıye soz vermıs Ama sonsuzluk geldı ve gıttı Bebegım,o her ne dedıyse Senı kör tutabılmek ıcın soylemıs Gercekle yalan arasındakı cızgıde... Senı bundan daha cok sevecegım Hıc bırsey soylemeyecegım Sonra gerı alamayacagım Hıc bır yanlızlık soz konusu olmayacak Bebegım sana soyledıklerımı dınle Senı bundan daha cok sevecegım Bebegım,sen en ıyısıne layıksın Dayanmak ıcın neye ıhtıyacın var? Gormuyor musun ya sımdı ya asla Cunku bız asla arkadas olamayız Bebegım bunu bılıyorum,ama... Senı bundan daha cok sevecegım Hıc bırsey soylemeyecegım Sonra gerı alamayacagım Hıc bır yanlızlık soz konusu olmayacak Bebegım sana soyledıklerımı dınle Senı bundan daha cok sevecegım Hıc dusunmedıgım bır gun olmuyor Hıc bılmıyorum neden bır daha denemedık Fıkrını degıstırmek ıcın daha cok gec degıl Bu yuzden elımı tut,elveda deme Senı bundan daha cok sevecegım Hıc bırsey soylemeyecegım Sonra gerı alamayacagım Hıc bır yanlızlık soz konusu olmayacak Bebegım sana soyledıklerımı dınle Senı bundan daha cok sevecegım |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
bu arada sanırım bu çevirinin de birkaç düzeltmeye ihtiyacı var..umarım ukalalık ettiğimi düşünmüyorsunuzdur.. Ağladığını görebiliyorum,bunu yalanla saklayamazsın.. sahip olduğun şeyin yanlış olduğunu inkar etmen neye yarar ki? sana sonsuza kadar diye söz verdiğini duydum, fakat 'sonsuz'lar gelip geçti.. bebeğim,sana herşeyi söyleyecektir, ışıkların ortasındaki gerçeği görebilmeni engellemek için.. seni bundan daha çok seveceğim sana sözler verip, tutamadığımda geri almayacağım yalnızlığa fırsat verme,şunu söylediğimde beni dinle seni bundan daha çok seveceğim bebeğim sen daha iyisine layıksın buna katlanmanda ne fayda var görmüyor musun, ya şimdi ya asla çünkü seninle arkadaş kalamam eninde sonunda şunun olacağını bilerek; seni bundan daha çok seveceğim sana sözler verip, tutamadığımda geri almayacağım yalnızlığa fırsat verme,şunu söylediğimde beni dinle seni bundan daha çok seveceğim neden bunu denemediğimizi düşünmediğim bir tek gün bile olmuyor fikrini değiştirmen için çok geç değil onun için elimi tut, elveda deme.. seni bundan daha çok seveceğim sana sözler verip, tutamadığımda geri almayacağım yalnızlığa fırsat verme,şunu söylediğimde beni dinle seni bundan daha çok seveceğim |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: ADANA Yaş: 20
|
yok ya ne ukalalığı düzeltmekle iyi etmişsin bende zaten bir siteden bulmuştum ne kadr doğru ne kadar yanlış bilmiyordum düzelttiğin için sağol ayrıca teşekkürler yazanlara da teşekkürler |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |