![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Olay yerinde bir şeyler arıyordum, Senin çok derinlerde olduğun yerde.. Onun telefon numarasıyla birlikte bir not buldum Başka bir ipucu, sana ulaşan.. Biraz şüphelendim, bir his doğdu içime, Bana karşı doğru olmadığına dair.. Baştan bilmeliydim, Senin yalanlarına (ve tatlı kılığına) kanmaktansa.. Herhangi birini kandırabilirsin Ama benim gözlerimden kaçmaz Sen bana göre değilsin bebeğim.. Seninle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Şimdi biliyorum ne olacağını.. Çünkü aşkın böyle olması gerektiğini sanıyorsan Sana söyleyeyim, bu bana göre değil.. Senin senaryonun bir parçası olmak istemiyorum Sadece söyle, benim provamı yaptın mı? Hikayeyi ver bana, bebeğim kim kazanacak Ben mi, o mu?.. İki arada bir derede kaldım Ve saklambaç oyunlarından bıktım İçimde bir his, Ayrılma zamanım geldi diyor.., Seninle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Şimdi biliyorum ne olacağını.. Çünkü aşkın böyle olması gerektiğini sanıyorsan Sana söyleyeyim, bu bana göre değil.. Konuşmalarından, oyunlarından bıktım Bunları söyleme sebeplerimi mazur gör..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ayyyyyyyyy çok güzel bi şarkı duyduğum zaman dans ettiğim ve çok sevdiğim hareketli şarkılardan biri bence sözleride süpermiş çok sağol cemal ya ama bu arada fikrimi söyliycem hani ingilizcesi yazılıp onun altına türkçesi yazılsa süper oluyo ben öle daha çok seviyorum sadece benim fikrim:17: |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| tabi senin fikrin, saygı duyarım ama ben öyle çevirmek istemiyorum, aralardaki orijinal satırlar sanki bana o şiirselliği bozuyormuş gibi geliyor.. şarkıyı çevirdikten sonra ortaya çıkan bütünlük inanın beni bile şaşırtıyor.. safest place to hide'ı çevirip şöyle bir kontrol ederken 'vay be' dediğimi hiç unutmam..kısacası i want it that way..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Harika harika harika! En sevdiğim BSB albümünün en güzel ve özel şarkılarından biri ![]() Ellerine sağlık dayı
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |