![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Bebeğim lütfen beni affetmeye çalış Burada kal bu ışıltıyı söndürme Sarıl bana şimdi, dert etme, Eğer her geçen dakika beni zayıf düşürüyorsa Sen beni dönüştüğüm bu adamdan kurtarabilirsin.. Yaptığım şeylere bakıyorum da; 'Birisi' olmaya çalışıyordum Ben rolümü oynadım,seni karanlıkta bıraktım Şimdi sana kalbimin halini göstermeme izin ver.. Hüzün güzeldir yalnızlıksa trajik, Onun için yardım et bana, kazanamıyorum bu savaşı.. Dokun bana şimdi, dert etme, Eğer her geçen saniye beni zayıf düşürüyorsa Sen beni dönüştüğüm bu adamdan kurarabilirsin.. Yaptığım şeylere bakıyorum da; 'Birisi' olmaya çalışıyordum Ben rolümü oynadım,seni karanlıkta bıraktım Şimdi sana kalbimin halini göstermeme izin ver.. İşte buradayım itirafımla beraber, Artık saklayacak hiçbir şey yok Nerden başlayacağımı bilemiyorum Ama sana kalbimin halini göstermeliyim.. Yaptığım şeylere bakıyorum da Tekrar bu rolü oynamak istemiyorum Seni karanlıkta bırakma rolünü Şimdi sana kalbimin halini göstermeme izin ver.. Yaptığım şeylere bakıyorum da; 'Birisi' olmaya çalışıyordum Ben rolümü oynadım,seni karanlıkta bıraktım Şimdi sana kalbimin halini göstermeme izin ver.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
Yaptığım şeylere bakıyorum da; 'Birisi' olmaya çalışıyordum Ben rolümü oynadım,seni karanlıkta bıraktım Şimdi sana kalbimin halini göstermeme izin ver.. tek istediğim bu.. saolasın cemalım
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |