![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
You're my shining star, Sen benim parlayan yıldızımsın that is what you are İşte sen busun.. There is no one like you baby Senin gibi kimse yok bebeğim Angels everywhere Melekler heryerde, Everytime you're near Sen yakınlarda olduğunda.. You will always be my baby Her zaman benim bebeğim olarak kalacaksın Baby when you do the things you do Bebeğim yaptığın şeyleri yaptığında I wanna be close to you Sana daha yakın olmak istiyorum 'Cause I need to feel your every move Çünkü her hareketini hissetmeye ihtiyacım var Baby I can never say how much Bebeğim hiç söyleyemedim, ( I )I need your touch Dokunuşuna ne kadar ihtiyacım olduğunu ( I )I can't get enough Doyamıyorum 'Cause you know what you do turn me on oh yeah Çünkü beni heyecanlandırmak için ne yapacağını biliyorsun You're my shining star, Sen benim parlayan yıldızımsın that is what you are İste sen busun.. There is no one like you baby Senin gibi kimse yok bebeğim Angels everywhere Melekler heryerde Everytime you're near Sen yakınlarda olduğunda You will always be my baby Herzaman bebeğim olarak kalacaksın Oh my my baby Baby you're as close as close can get Ulaşabileceğim kadar yakındasın And baby you know I let every single part of me be yours ooh yeah Ve bebeğim her bir parçamın senin olmasına izin veriyorum Doesn't matter if the phone might ring Telefonun çalması problem değil ( I )Cause I won't hear a thing Çünkü hiçbirşey duymayacağım ( I )When I'm in your arms Senin kollarındayken.. 'Cause you know what you do turn me on oh yeah Çünkü beni heyecanlandırmak için ne yapacağını biliyorsun I've never been so satisfied with anything in my entire life Tüm hayatımda hiç birşeyden çok fazla tatmin olmadım cause you are doin everything so right Çünkü herşeyi mükemmel yapıyorsun oh oh baby, what what I adore you Sana taptğıımı biliyorsun wanna be there everyday for you Hergün seninle olmak istediğimi Satisfy your every needs my baby, Her ihtiyacını karşılamak istediğimi Redaksiyon:S.I.B.L.I.T |
| | |
| | #5 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
yine teşekkürler,ve yine teşekkürler harikasınız
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |