![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
You see me sitting here, a smile upon my face Burada yüzümde bir gülümsemeyle oturduğumu görüyorsun The time has come but you know that it's not too late Zaman geldi ama geç olmadığını biliyorsun There's been too many things, together we have seen Çok fazla şey var, birlikte gördüğümüz It's not too hard if we start to believe Çok zor değil, eğer inanmaya başlarsak.. And we're not gonna take anymore Buna artık daha fazla katlanmayacağız Can we try to erase all the pain Tüm acıları silmeye çalışabilir miyiz? So please O yüzden, lütfen.. Show me a reason, give me a sign Bir sebep göster bir işaret ver Tell me the way we, fall out of line Nerede çizgiyi aştığımızı söyle.. Is it today or is it tonight? Bugün mü yoksa bu gece mi, We'll find, the answer to our life Hayatımıza dair cevabı bulacağız? This world is not at ease, we seem to hide the truth Bu dünya huzurlu değil, gerçeği saklıyor gibiyiz.. Thinking there's only so much we can really do Düşünerek yapabileceğimiz onca şey var ki.. It's up to you and me, to face our destiny Bu sana ve bana kalmış, kaderimizle yüzleşmek.. The jury's here so let's take the stand Jüri burada, hadi duruşmaya geçelim.. And we're not gonna take anymore Buna artık daha fazla katlanmayacağız Can we try to erase all the pain Tüm acıları silmeye çalışabilirmiyiz? So Please O yüzden,Lütfen Show me a reason, give me a sign Bir sebep göster bir işaret ver Tell me the way we, fall out of line Nerede çizgiyi aştığımızı söyle.. Is it today or is it tonight? Bugün mü yoksa bu gece mi, We'll find, the answer to our life Hayatımıza dair cevabı bulacağız? Tell me why we have to cry Bana neden ağlamak zorunda olduğumuzu söyle And not try ve neden denemediğimizi When there's so many things we can do Yapabileceğimiz onca şey varken, To help this troubled world start a new Bu sıkıntılı dünyanın yeniden başlamasına yardım etmek için.. I need a reason, I need a sign Bir sebebe ve işarete ihtiyacım var There's no turning back I'm here by your side Geri dönüş yok, burada yanındayım Is it today or maybe tonight? Belki bugün belki akşam We'll find Bulacağız The answer to our life Hayatımıza dair cevabı Show me the way, give me a sign Bana bi yol göster,bir işaret ver Tell me the way we fall out of line Nerde sınırı aştığımızı söyle Redaksiyon:S.I.B.L.I.T Vatana millete hayırlı olsun |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
özel bir şarkı, neden? çünkü tamamen bizimkiler tarafından yazılıp bestelenmiş iki şarkıdan biri, diğeri de 'time'.. e onu da çevirmek lazım şimdi di mi?..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Show me a reason, give me a sign Bir sebep göster bir işaret ver Tell me the way we, fall out of line Nerede çizgiyi aştığımızı söyle.. Is it today or is it tonight? Bugün mü yoksa bu gece mi, We'll find, the answer to our life Hayatımıza dair cevabı bulacağız? burası kesinlikle bana uyuyor ya helede dün akşamdan sonra |
| | |
| | #8 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Bu şarkıya bayılıyorum,bayılıyorum! Ellerine sağlık ![]() PS: O zaman Seçil'e teşekkürler ![]()
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2008 Yaş: 25
| Alıntı:
![]() çok saol çeviri için cemalinde dediği gibi bu şarkı çok özel tıpkı 'time' gibi. ellerine sağlık
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |