![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Kız:Alo Aj:Selam, benim, nasılsın bebeğim? Üzgünüm, dinle, bu gece gecikeceğim, beni bekleme olur mu? Kız: Neredesin sen? Aj: Bekle, bekle, bi daha söyler misin? Sesin gidip geliyor, sanırım şarjım bitmek üzere, dinle, eğer beni duyabiliyorsan, biz yakınlarda bir yere gidiyoruz, tamam mı? Gitmeliyim.. Size hayatımı değiştiren telefon konuşmasının hikayesini anlatayım.. Ben ve arkadaşlarım dışarı çıktık, sadece dağıtmak için.. Eve varmak üzereyken o karşıma çıktı.. Ve dedi ki, 'Selam, evim yakınlarda, gitmek ister misin?' Hayır demeliydim, biri beni bekliyordu, Ama ben sevgilimi arayıp dedim ki; 'Dinle bebeğim, üzgünüm, sadece endişelenme demek istedim.. Bu gece gecikeceğim, beni bekleme Tekrar söyle, sesin gidip geliyor, şarjım bitiyor Haberin olsun, yakınlarda bir yere gidiyoruz, gitmeliyim..' Şimdi iki yıl geçti, hiçbir şey kazanılmadı Zamanı geri alamam, ne olduysa oldu.. Arkadaşlarından biri farkına vardı ki, O benim tek aşkım değildi.. Ve bu içimi yiyor, o benim tarafımda değil.. Hepsi yaptığım o telefon konuşması ve söylediğim yalanlar yüzünden.. 'Dinle bebeğim, üzgünüm, sadece endişelenme demek istedim.. Bu gece gecikeceğim, beni bekleme Tekrar söyle, sesin gidip geliyor, şarjım bitiyor Haberin olsun, yakınlarda bir yere gidiyoruz, gitmeliyim..'
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
alınma seçil, benim çevirilerim kendini şu şekilde belli ediyor, ben şarkının orjinal sözlerini eklemiyorum sadece türkçesini yazıyorum, mami onu kastetti sanırım ( ya da umarım..)
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |