![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Biliyorum, inanamıyorum; Geçmişin beni getirdiği yere, Olmak istediğim adama.. Biliyorum bazı anlar oldu, Mücadelelerimizi unutamayacağımız.. Çünkü daha gidilecek çok yolumuz var.. Biliyorum değiştik ama değişim iyi olabilir.. O yüzden unutmayalım neden böyle anlaşıldığını.. Zaman, bak nerelerdeyiz ve neleri atlattık Zaman, hayallerimizi paylaşıyoruz Zaman sürekli ilerliyor, hergün.. Zaman neyse odur, ne olursa olsun.. Annemin söylediklerini hatırlıyorum; 'Herşey yoluna giriyor, Ve yakında kendi yolunda ilerleyeceksin..' O günleri hatırlıyorum, Üç kuruş için şarkı söylerdik.. Hiçbir sıkıntımızın olmadığı günümüze dönüyoruz, Biliyorum değiştik ama değişim iyi olabilir.. O yüzden unutmayalım neden böyle anlaşıldığını.. Zaman, bak nerelerdeyiz ve neleri atlattık Zaman, hayallerimizi paylaşıyoruz Zaman sürekli ilerliyor, hergün.. Zaman neyse odur, ne olursa olsun.. İşte buradayız ve hep beraber kalacağız.. Biliyoruz ki, bütün bunları size boçluyuz..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Mücadelelerimizi unutamayacağımız.. Çünkü daha gidilecek çok yolumuz var.. Biliyorum değiştik ama değişim iyi olabilir.. O yüzden unutmayalım neden böyle anlaşıldığını.. şurası sanki 7 yıl sonrası görülmüş gibi yazılmış helal bsb ye..bizimkilerin kendi elleriyle yazdığı muhteşem şarkı...saol dayı.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Zaman, bak nerelerdeyiz ve neleri atlattık Zaman, hayallerimizi paylaşıyoruz Zaman sürekli ilerliyor, hergün.. Zaman neyse odur, ne olursa olsun.. ne kadar doğrular ama...işte ben bu yüzden sewiyorum onları herşeyde doğrular ve en iyiler... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Brian: Sıradaki şarkı Backstreet Boys'un. Birlikte paylaştığımız bütün o düşler için.. Time... Bu sözleri duydum da dedim şu sözleri tekrar bir okuyayım saol daayı çeviri için..Ve teşekkürler Backstreet Boys herşey için
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |