![]() |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Sen kalabalıkla beraber gitmez,kendi yoluna gidersin, Karanlık bastıktan sonra oynamaz,günümü aydınlatırsın.. Kendine has tarzın var,seni diğerlerinden ayıran Bebeğim bu yüzden kalbime sahip oldun.. Biliyorum bazen ayak uyduramadığını düşünüyorsun Ve bu dünya,senin içinde neler olduğunu bilmiyor.. Sana baktığımda ender bir şey görüyorum Heryerde yetişmeyen bir gül.. Ve seninle karşılaştırılabilecek kimseyi tanımıyorum.. Seni farklı kılan şey seni güzelleştiriyor İçindeki her neyse bana doğru ışıldıyor.. Gözlerinde ihtiyacım olan bütün sevgiyi görüyorum Seni farklı kılan şey seni güzelleştiriyor.. Öyle gerçekçi bir şeye sahipsin ki, bana çok derinlerden dokundun.. Maddi şeyler benim için önemli değil.. Öyleyse olduğun gibi gel,kanıtlayacak hiçbirşeyin yok.. Beni yaptıklarınla kazandın Ve ben bu şansı kullanmak istiyorum,sana şunları söylemek için; Seni farklı kılan şey seni güzelleştiriyor İçindeki her neyse bana doğru ışıldıyor.. Gözlerinde ihtiyacım olan bütün sevgiyi görüyorum Seni farklı kılan şey seni güzelleştiriyor.. Bilemezsin hayatıma nasıl dokunduğunu Öyle çok yol var ki, anlatamam Bana aşkın nasıl olması gerektiğini sen öğrettin, O küçük şeyler,seni bana güzel gösteren.. Seni farklı kılan şey seni güzelleştiriyor İçindeki her neyse bana doğru ışıldıyor.. Gözlerinde ihtiyacım olan bütün sevgiyi görüyorum Seni farklı kılan şey seni güzelleştiriyor.. ööööhhh be selçuk..iliğimi kuruttun,sömürdün beni yaa,artık rüyalarımda tercüme edilmeyi bekleyen ingilizce kelimeler görmeye başladım.. ![]() ![]()
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
görevimiz bu selçuk, forum üstümüze böyle bi misyon yükledi,biz de Bsb ve onu sevenler için bu yola baş koyduk.. ![]() ![]() biraz abarttım galiba,olsun ben yine de devam etcem..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |