![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Gözlerimi açtığımda seni görüyorum Saklanamıyorum, silemiyorum İçimde bana hissettirdiklerinle, Beni tamamlıyorsun, işte bu yüzden.. Sende bir şeyler bende hisler uyandırıyor Bebeğim, sanki kalbim çözülmek istiyor.. Dizlerimin üstündeyim, sana soruyorum Senden duymak istediğim o üç kelimeyi söyle.. Evet kabul ediyorum Elini tutup senle yürüyeceğim Evet kabul ediyorum O üç kelimeyi söyleyeceğim; Evet kabul ediyorum İhtiyacın olacak herşeyi sana verecek Ve birgün seninle bir aile kuracağım.. Bu sıradan bir aşk değil Ve ben asla doyamıyorum Bana verdiğin bunca şeye.. Benim kalbim, ruhum, herşeyimsin.. Tanrım, her gece sana şükrediyorum, Hergün onu daha da çok sevmem için, Bana güç verdiğin için.. Ona söz veriyorum, o üç kelimeyi duyduğum sürece.. Evet kabul ediyorum Elini tutup senle yürüyeceğim Evet kabul ediyorum O üç kelimeyi söyleyeceğim; Evet kabul ediyorum İhtiyacın olacak herşeyi sana verecek Ve birgün seninle bir aile kuracağım.. Yaptığın herşeyde yanındayım Nereye gidersen git, ne yaparsan yap Ben orada olacağım Tanrı şahidimdir ki; bu (yüzüğü) taşıyacağım, Ölüm bizi ayırana kadar, sana söz veriyorum..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Evet kabul ediyorum Elini tutup senle yürüyeceğim Evet kabul ediyorum O üç kelimeyi söyleyeceğim; Evet kabul ediyorum İhtiyacın olacak herşeyi sana verecek Ve birgün seninle bir aile kuracağım.. Yaptığın herşeyde yanındayım Nereye gidersen git, ne yaparsan yap Ben orada olacağım Tanrı şahidimdir ki; bu (yüzüğü) taşıyacağım, Ölüm bizi ayırana kadar, sana söz veriyorum.. allahım allahım bu şarkının burasına bayılıyorum anlamıda herzamanki gibi müthiş ya işte budur kadreşim çok güzel ellerine sağlık cemal ama şurda bi kelime eksikliği var herhalde görmemişsin sana cümleyi yazıyımda sonra düzeltirsin okiş:17: Hergün nu daha da çok sevmem için,bu cümle işte nu yazmışın bunumu acep?? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
tamamdır messy, hata düzeltildi..ama diğer çeviride belirttiğim gibi bu çeviriler gecenin üçünde, kapanmak için ısrar eden göz kapakları eşliğinde hazırlandı, haliyle kontrol etme fırsatım olmadı, mazur görün..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |