![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Gözlerini kapa,bir dilek tut Bu sonsuza kadar sürsün Keşke şimdi benimle kalabilsen Söyle bana Nedir bizi birbirimizden ayrı tutan? Evet beni ele geçiriyor Sen benim içimdesin Hayır gitmene izin veremem Sen benim bir parçamsın, Öpücüğünün tadıyla yakalanan.. Ve bilmek istemiyorum Neden Seninle sonsuza kadar böyle kalamadığımızı Şimdi duvarlara tırmanıyorum çünkü seni özlüyorumElimi tut, hayatımı al Sadece sonsuza kadar alma Ve içindeki acıyı hissetmeme izin ver Bir yol olmalı, Beraber olabilmemiz için Evet beni ele geçiriyor Sen benim içimdesin Hayır gitmene izin veremem Sen benim bir parçamsın, Öpücüğünün tadıyla yakalanan.. Ve bilmek istemiyorum Neden Seninle sonsuza kadar böyle kalamadığımızı Şimdi duvarlara tırmanıyorum çünkü seni özlüyorum Bu bir ilüzyon Nasıl bu şekilde hissedebiliyorum Eğer sana sahip olamıyorsam? Bu bir ilüzyon Hiçbir şey gerçek değil Eğer sana sahip olamıyorsam.. Hayır gitmene izin veremem Sen benim bir parçamsın, Öpücüğünün tadıyla yakalanan.. Ve bilmek istemiyorum Neden Seninle sonsuza kadar böyle kalamadığımızı Şimdi duvarlara tırmanıyorum çünkü seni özlüyorum.. eveeet sonunda çok sevdiğiniz bu şarkıyı da ekledim ve böylelikle 100. mesajımı da yazmış oldum..vatana millete hayırlı olsun..100. mesajımı bu şarkıya adamak çok ironik oldu ama neyse..bi lanet gibi yapıştı,bırakmıyor..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
sonundaaaa beklenen şarkı... Tutkuna benzedin sende 100. mesaj ve bu şarkı![]() teşekkürler. ama itiraf edeyimki benim 2. favori şarkımdı, sanırım sıralamam değişecek
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
saol cemal benimde 2. favori şarkım bu şarkıya kesinlikle klip çekilmeliydi hatta çıkış parçası bu olmalıydı nese olmuş bi kere motivation da böle bi hata yapmıııcaklar eminim....
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 31-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 24
|
hehh... baya güselmiş anlamı bayıldım..bi süredir buna taktım sürekli dinliorum bende kaliteden anlıorum yaaa bu arada ortimede bunu armağan etmiştim nese ortim beni yanlış anlamaz zaten anlamını bilmeden yolladığımı biliodr demii![]() ![]() biliodur cnm yaa nese ortimede kızdım bugün yaa ama meraktan yaa ortim benim seni çok özlicem |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 30-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Balıkesir Yaş: 15
|
gerçektende muhteşem bir şarkıen sevdiğim 6. şarkı (downpour,unmistakable,thats the way i like it,beatiful woman,unsuspecting sunday afternoon)dan sonra
__________________ [FLASH] PHP- Kodu: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |