![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Herkes biliyor,bir aptal olduğumu Senin gitmene izin verdiğim için Fakat bebeğim,hatalıydım Evet biliyorum, Ayrılmanın daha iyi olacağını da söylemiştim O zaman ayrılmıştık Biliyorum kalbini kırdım Ama isteyerek yapmadım Ama bebeğim,işte burdayım.. Ön kapını yumrukluyorum Gururum ayaklar altında Ellerim ve dizlerim çürüdü Sürünerek sana geri dönüyorum İkinci bir şans için yalvarıyorum Beni içeri alacak mısın? Gerçeklerden kaçıyordum Şimdi sürünerek sana geri dönüyorum Biliyorum oradasın Beni bekletebilirsin Ama beklemeyeceğim En azından şunu yapabilirim Seninle yüzyüze şunları konuşabilirim; Kendimi kandırıyordum Ama şimdi bu cehennemde ölüyorum Biliyorum kızgınsın,seni bunun için suçlayamam Ama bebeğim,işte buradayım.. Ön kapını yumrukluyorum Gururum ayaklar altında Ellerim ve dizlerim çürüdü Sürünerek sana geri dönüyorum İkinci bir şans için yalvarıyorum Beni içeri alacak mısın? Gerçeklerden kaçıyordum Şimdi sürünerek sana geri dönüyorum.. Eğer döktüğüm gözyaşlarını görebilseydin Titremeden duramayan ellerime dokunabilseydin Çarpan kalbimi hissedebilseydin Farklı bir adam görürdün.. Ama bebeğim işte buradayım Ön kapını yumrukluyorum Gururum ayaklar altında Ellerim ve dizlerim çürüdü Sürünerek sana geri dönüyorum İkinci bir şans için yalvarıyorum Beni içeri alacak mısın? Gerçeklerden kaçıyordum Şimdi sürünerek sana geri dönüyorum..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Alıntı:
yok son bir günlük hakkım kaldı şimdi![]() herşey BsB için. (desemde inanmayın her şey kendim için )
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
|
ya bu şarkıya bayılıyordum zaten Eğer döktüğüm gözyaşlarını görebilseydin Titremeden duramayan ellerime dokunabilseydin Çarpan kalbimi hissedebilseydin Farklı bir adam görürdün.. bölümünü okuyunca iyice bittim ya ...:victory: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |