![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
Empty spaces fill me up with holes Boş yerler beni oyuklarla dolduruyor Distant faces with no place left to go Gidecek yeri kalmamış belirsiz yüzler Without you within me I can't find no rest Sensiz içimde huzur bulamıyorum Where I'm going is anybody's guess Gittiğim yeri herkes biliyor Nakarat : [ I've tried to go on like I never knew you Seni hiç tanımamış gibi devam etmeyi denedim I'm awake but my world is half asleep Ben uyanığım ama dünyam yarı uyuyor I pray for this heart to be unbroken Bu kalbin kırılmamış olması için dua ediyorum But without you all I'm going to be is “incomplete” Ama sensiz sadece “eksik” olabilirim ] Voices tell me I should carry on Sesler bana devam etmem gerektiğini anlatıyorlar But I am swimming in an ocean all alone Ama bir okyanusta tamamen yalnız yüzüyorum Baby, my baby Bebeğim, bebeğim It's written on your face Bu senin yüzüne yazılmış You still wonder if we made a big mistake Hâlâ büyük bir hata yapıp yapmadığımızı merak ediyorsun Nakarat I don't mean to drag it on, but I can't seem to let you go Bunu sürdürmek istemiyorum, ama gitmene izin veremem I don't wanna make you face this world alone Bu dünyayla yalnız başına yüzleşmeni istemiyorum I wanna let you go (alone) Gitmene izin vermek istiyorum (yalnız) Nakarat ___________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
shape of my hearth Bebek, lütfen beni affetmeye çalış Kal burada, sönmesin bana duyduğun aşk ateşi Tut beni şimdi, beni fazla üzmeden Eger her geçen dakika beni daha güçsüz bırakıyorsa Sen beni kendimden koruyabilirsin Oh yeah Geçmişe, benim yaptığım şeylere bak Adam olmaya uğraşıyordum Oyna kalbimle sonra da karanlıkta bırak Hadi izin verde sana kalbimin durumunu göstereyim Hüzün, güzeldir Yalnızlık, trajik Öyleyse yardım et bana, sen yoksan ben bu savaşı kazanamam Dokun bana şimdi, beni üzmeden Eger her geçen dakika beni daha güçsüz bırakıyorsa Sen beni kendimden koruyabilirsin Oh yeah Buradayım ve sana karşı günah çıkarıyorum Saklayacak fazla bir şey yok Nereden başlayacağımı bilmiyorum Fakat kalbimin durumunu kolayca görebilirsin Geçmişte yaptığım şeylere bakıyorum Asla aynı oyunu eskisi gibi oynamak istemiyorum Kendini karanlıkta hisset Şimdi de kalbimin durumunu sana göstermeme izin ver |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
HOW DİD I FALL İN LOVE WİTH YOU Hatırlar mısın bırbırımıze ıhtıyac duymadıgımızı Yakın arkadastık kardes gıbı Bız anladık bız asla yalnız olmadık O gunler gerıde kaldı ve ben ozluyorum Geceler uzun ve dokunusuna ıhtıyacım var Ne dıyecegımı bılmıyorum Hıc boyle hıssetmemıstım Olmak ıstemıyorum Bu gece yalnız Ne yapabılırım dogru olması ıcın? Asık oldum bu sefer gercekten Ne soyledım sen ne yaptın??? Nasıl sana asık oldum??? Sesını duydum Ve tıtremeye basladım Cocuklugumdakı halıme benzedım Hala arkadas oldugumuz gıbı yapamam Istemıyorum Bu gece yalnız olmak Ne yapabılırım dogru olması ıcın? Asık oldum bu sefer gercekten Ne soyledım sen ne yaptın??? Nasıl sana asık oldum??? Bunun dogru oldugunu soylemek ıstıyorum Ve bu gece olmalı Sadece bılmenı ıstıyorum Bu hayatı yasamak ıstemıyorum Elveda demek ıstemıyorum Senınle bır omur gecırmek ıstıyorum Ne yapabılırım dogru olması ıcın? Asık oldum bu sefer gercekten Ne soyledım sen ne yaptın??? Nasıl sana asık oldum??? Ne yapabılırım dogru olması ıcın? Asık oldum bu sefer gercekten Hersey degıstı asla bılemedık Sana nasıl asık oldum??? |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| türkçe şarkı sözleri için ayrı kategori oluşturdum ve bu konuyu taşıdım. tüm şarkı sözlerini bu başlık altında yazmayalım. her türkçe bsb şarkı sözü için ayrı bir başlık açarak yazalım. bu başlıkta incomplete olduğu gibi diğer başlıklarda başka şarkı sözlerini açarak paylaşalım. yukardaki mesajları konu açmak isteyen taşıyabilir, kısa süre sonra silicem fazlalıkları |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| Alıntı:
bebeğim lütfen beni affetmeye çalış burada kal bu ışıltıyı söndürme sarıl bana şimdi, katlanma buna eğer her geçen dakika beni zayıf düşürüyorsa sen beni dönüştüğüm bu adamdan kurarabilirsin.. Yaptığım şeylere bakıyorum da; 'Birisi' olmaya çalışıyordum Ben rolümü oynadım,seni karanlıkta bıraktım Şimdi sana kalbimin halini göstermeme izin ver.. Hüzün güzeldir yalnızlıksa trajik, onun için yardım et bana, kazanamıyorum bu savaşı.. dokun bana şimdi, katlanma buna eğer her geçen saniye beni zayıf düşürüyorsa sen beni dönüştüğüm bu adamdan kurarabilirsin.. Yaptığım şeylere bakıyorum da; 'Birisi' olmaya çalışıyordum Ben rolümü oynadım,seni karanlıkta bıraktım Şimdi sana kalbimin halini göstermeme izin ver.. İşte buradayım itirafımla beraber, Artık saklayacak hiçbir şey yok Nerden başlayacağımı bilemiyorum Ama sana kalbimin halini göstermeliyim.. Yaptığım şeylere bakıyorum da Tekrar bu rolü oynamak istemiyorum Seni karanlıkta bırakma rolünü Şimdi sana kalbimin halini göstermeme izin ver.. Yaptığım şeylere bakıyorum da; 'Birisi' olmaya çalışıyordum Ben rolümü oynadım,seni karanlıkta bıraktım Şimdi sana kalbimin halini göstermeme izin ver.. | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |