![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
İlk tanıştığımız zamanlardaki resmine bakıyorum Asla unutamayacağım bir şekilde gülümsedin bana Ve yapabileceğim hiç bir şeyi beni senden koruyamazdı o gece Beni parmağında oynattın,sürekli aklımdasın Günler birbirine karışıyor geceleri uyumadığımız için Evet,sen ve ben her şeydik benim için her şey Sadece bilmeni istiyorum senden vazgeçmek için mücadele ettiğimi Bazı günleri atlatıyorum ama sonra asla bitmeyen geceler geliyor Keşke inanabilseydim bir gün bana geri döneceğine Ama yine de söylemeliyim ki aynısını yapardım Sadece bilmeni istiyorum Tüm kapılar kapanıyor,ilerlemeye çalışırken Keşke ben olsam diyorum en derinden Hayellerim bom boş buralardan gittiğinden beri Sadece bilmeni istiyorum senden vazgeçmek için mücadele ettiğimi Bazı günleri atlatıyorum ama sonra asla bitmeyen geceler geliyor Keşke inanabilseydim bir gün bana geri döneceğine Ama yine de söylemeliyim ki aynısını yapardım Sadece bilmeni istiyorum Seni kaybettiğimden beri kendimi de kaybettiğim Hayır,numara yapamam yerini kimse alamaz Sadece bilmeni istiyorum senden vazgeçmek için mücadele ettiğimi Bazı günleri atlatıyorum ama sonra asla bitmeyen geceler geliyor Keşke inanabilseydim bir gün bana geri döneceğine Ama yine de söylemeliyim ki aynısını yapardım Sadece bilmeni istiyorum(çünkü bununla başa çıkamıyorum) Senden vazgeçmek için mücadele ettiğimi Bazı günleri atlatıyorum ama sonra asla bitmeyen geceler geliyor Keşke inanabilseydim bir gün bana geri döneceğine Ama yine de söylemeliyim ki aynısını yapardım sadece bilmeni istiyorum............ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |