![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Neye ihtiyacın varsa al, Çünkü daha fazla nefesimi tutamayacağım.. Ne hissediyorsan söyle, Çünkü başka hiçbir şeyim kalmadı.. Dün gece kendime bir söz verdim Doğru ya da yanlış, sözümde duracağım. Ve eğer kaybedersem Kaybedecek hiçbir şey kalmayacak Ve ben yıkılacağım Senin orada nefes aldığını bilmek çok güzel Bu kullanacağım bir fırsat, tutamayacak olsam da Ve eğer kaybedersem Artık pek de önemli olmayacak.. Hiçbir şeyi değiştirme, kendin olarak mükemmelsin Zamanın bir yolu var, zaman herşeyim.. Eğer kalbim sana bakarken parçalansaydı Bu sana kanıtlayacağım son şey olurdu.. Ve eğer kaybedersem Kaybedecek hiçbir şey kalmayacak Ve ben yıkılacağım Senin orada nefes aldığını bilmek çok güzel Bu kullanacağım bir fırsat, tutamayacak olsam da Ve eğer kaybedersem Artık pek de önemli olmayacak.. Cennet beni bekliyor olacak, Senin açık kollarına düştüğümde.. İnanıyorum ki beni orada bulacaksın Orada bulacaksın.. Ve eğer kaybedersem Kaybedecek hiçbir şey kalmayacak Ve ben yıkılacağım Senin orada nefes aldığını bilmek çok güzel Bu kullanacağım bir fırsat, tutamayacak olsam da Ve eğer kaybedersem Artık pek de önemli olmayacak.. amma da çok isteyen varmış bu şarkıyı yaw, alın size lose it all.. to be continued..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
evet bu şarkı da klip olabilecek şarkılardan bitanesi gibiydi.. şu an okumadım abi çeviriyi ben şarkıyı dinlerken okuyorum. öyle daha iyi gidiyo be şu an bu bilg. bu şarkı olmadığından dinleyemiyorum
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |