![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Nerden başlayabilirim ki, Bana neler yaptığını anlatmaya.. Her duyuşumda sesini Daha çok arzuluyorum seni.. Biliyorum bir faydası yok, Şaşkınlığımı açıklamaya çalışmanın.. Ama yine de şikayetçi değilim halimden.. Olası bir sondan bahsetmeyelim.. İlk zamanlarda, Dostun olmaya çalışırken, Sende ilhamımı buldum Dışavurumunda gizlenen.. O yüzden kendimi öne çıkardım Değerlendirmen için.. Olası bir sondan bahsetmeyelim Hergün bundan sözetmeyelim Ve biliyorum sana öyle aşığım ki Nefes almakta gittikçe zorlanıyorum Her duyuşumda, Benim güzel kadınımı.. Herşeyin altını üstüne getirdik, Seninle şehirde turlamak için.. Sanırım ne yapacağımızı biliyoruz Sen dolaşacağımızı sanarken Beni durdurmak için artık çok geç, Biliyorum artık başlayacağız, başlayacağız.. Olası bir sondan bahsetmeyelim Hergün bundan sözetmeyelim Ve biliyorum sana öyle aşığım ki Nefes almakta gittikçe zorlanıyorum Her duyuşumda, Benim güzel kadınımı.. mnldfnadhl kaskfdslfg.... error, error, error...
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
abi son kısmı ben nası çevireyim ya, gözünüzü seveyim, adamlar akrostiş yapmışlar, hata verdi o yüzden.. :haha: hem böyle eğlenceli bir şarkıya yakışır bir son oldu..zaten böyle bir şarkıyı anlamak için çok da kasmaya gerek yok, adamlar akrostişle 'beautiful' (güzel) yazmışlar..isteyen kendi yazar böyle bir kıta, ekler sonuna..interaktif çevirilere de ilk adımı atmış olduk böylelikle..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| cemal hem çevirini hem şovunu yapmışsın yine. süpersin yaaa. ![]() bu arada seçil yine 3 mesaj yazmışsın 2 sini silmişsin. napcam ben senle yaaa :muhahaha:
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |