![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Yaptıklarımız,söylediklerimiz Bana geri dönüp beni tekrar gülümsetiyor Gerçekle yüzleşmeyi bana sen öğrettin İçimdeki her güzel şeyi sana borçluyum Aramızdaki mesafe şimdi çok uzak gözükse de Bizi asla ayıramayacak İçimde bir yerlerde biliyorum ki.. Asla gitmedin,asla uzakta değilsin.. Bulunduğun yer kalbim Daima yakın,hergün Yol boyunca her adımda Şimdilik elveda demek zorunda kalsak da Sonsuza dek hayatımda olacağını biliyorum Asla gitmedin.. Bu boş sokakta tek başıma yürüyorum Benimle olmadığın tek bir an bile yok Verdiğin sevgi,gösterdiğin şefkat Bana her zaman güç verecek ve benim köşe taşım olacak.. Bir şekilde bir yolunu buldun İçimdeki en iyi şeyi görmek için Zaman yavaşça ilerlerken Sana söz veriyorum; Asla gitmedin,asla uzakta değilsin.. Bulunduğun yer kalbim Daima yakın,hergün Yol boyunca her adımda Şimdilik elveda demek zorunda kalsak da Sonsuza dek hayatımda olacağını biliyorum Asla gitmedin.. Benden asla uzaklaşmadın Eğer inandığım birşey varsa; Bir gün tekrar sana yolumda rastlayacağım Asla gitmedin,asla uzakta değilsin.. Bulunduğun yer kalbim Daima yakın,hergün Yol boyunca her adımda Şimdilik elveda demek zorunda kalsak da Sonsuza dek hayatımda olacağını biliyorum Asla gitmedin..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Alıntı:
gitme de! sözlerini az çok biliyordum ama bu kadar vurucu hissetmemiştim sanki daha önce... teşekkürler
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| Alıntı:
ben diyordum bu Cemal'in çevirilerinde başka birşeyler var diye. bunu artık kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum ama...Büyüksün baba | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Alıntı:
neden alıntı yapıp ''cümle içerisindeki kelimeleri aynen Türkçeleştirmek çeviri sayılmaz ki.'' böyle bir şey söyleme gereği duydun ki? sözlerini az çok biliyordum demiş olmam jı sana bunları yazdırdı? yanlış anlamışsın eğer öyleyse!
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
'bu kadar vurucu hissetmemiştim sanki daha önce' dediğin için alıntı yaptım..aslında yapmasam daha dogru olurmuş, sadece Cemal'in çevirilerinin güzel olduğunu sölemek istedim.. idare ediver bi daha yapmam |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
kevin bunu babasına yazmış. bebeğim benim artık nasıl özlüyorsa babasını... kurban olurum ben ona yaaa..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
yanlış anlaşılmak forumun havasında suyunda var galiba, dimi selçuk? napcaz biz böyle yaa.. arkadaşlar ben ve selçuk'un mesajlarını 2 kez okuyun ve 4 kez düşünün, ondan sonra cevaplayın..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |