![]() |
| | #12 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
yıllardır BSB dinliyorum ben bu adamları bosuna dinlemiyorum anlamlarını bilmesem bile derinliklerde insana hisettiriyorlar zaten iyiki varlar ve iyiki BACKSTREET BOYS fanıym öksürseler bile dinlerim valla
|
| | |
| | #14 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Bu şarkı benim için çok değerli.. önemli bi yeri var..bi zamanlar elveda demiştim bu şarkı sadece bana armağan edilmişti herkes tarafından hatırlamak istemesemde o zamanı yinede sevildiğimi bilmek güzel.. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 02-Ocak-2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 20
| "öksürseler bile dinlerim" ilahi yağmur yaaa sölicek bişe bulamıorum valla ![]() bu arada bu şarkı benim için de çok değerli bende çok özel anıları var ama Kevin'in babasına yazdığını yeni öğrendim ve şaşırdım açıkçası tahmin etmiyodum. Geçelerde düşünüyordum tüm şarkılarını seviyorlardır ama onlar için en özel şarkı hangisidir diye. Sanırım Kevin için en özeli bu. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| Asla gitmedin,asla uzakta değilsin.. Bulunduğun yer kalbim Daima yakın,hergün Yol boyunca her adımda Şimdilik elveda demek zorunda kalsak da Sonsuza dek hayatımda olacağını biliyorum Asla gitmedin.. ...:cry:...bazen anlatamdıgın duygular olur yaaa....birlerinin duygularına dile getrmesini istersin işte benim için bu görevi üstlenen bsb sizi çok ama çok seviyorummmmmmm.....:wub2:
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |