![]() |
| | #11 (permalink) | |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
| Alıntı:
![]() ![]()
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
| |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| nedense bana poster girl hakan pekerin köylü güzelini hatırlatıyor... birgün köyden çıktı artık şehirli olacak aklına takmış gymiş basma mor fistanı yanaklarında güller açmış ellerine kına yakmış ellerine gözlerine sürme çekmiş gözlerine dillerine mersi düşmüş dillerine sosyeteye girmiş köylü güzeli sonunda işler girdi yoluna zengin kocayı taktı koluna bakındı durdu sağına soluna şaşırdı kaldı filmin sonuna......... vs vs vs vs..... tamam belki aynı mesajı vermiyor ama bu da kız:w00t::w00t::w00t: birde poster girl ün nakaratını söylemek insanın nefesini kesiyor. ben onu söyleyeceğim diye bademciklerimi şişiriyodum zorlamaktan her seferinde.... ama sonunda söylemiştim hiçbir kesintiye uğramadan....:w00t::w00t::w00t::w00t:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
en güzel hareketli parçaları olduğunu düşünüyorum hala.. nakarat kısmındaki vokaller - her zaman mükemmel tabi ama- bu sefer sanki çok çok daha mükemmel bir harmoni oluşturmuş.. bir de şarkının bazı mp3 versiyonlarında en sonlara doğru birkaç söz var, benim aldığım orjinal cd'de bulunmayan.. çok ufak bir kısım ama yine de insan aldatıldığını hissediyor..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
| Alıntı:
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |