![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Yüzümdeki hüznü alıp götürdün Bütün boşluklarımı doldurup taşırdın Hayattaki kalp kırıklıklarını yok ettin Ve biliyorum seninle herşey güzel olacak.. Bana doğru akıyorsun, Cennetten gelen su gibi.. Bana yöneldiğini hissediyorum, Denizdeki kum gibi.. Ve şimdi çok canlı hissediyorum Biliyorum bunda birşeyler olmalı Çünkü sen atmosferimdeki havanın tamamısın Sonunda kendimi tam hissediyorum Çünkü sen bana doğru aktın.. Artık körlük yok.. Ağladığımda aslında gülüyorum.. Beni ölümden sen kurtardın Ve biliyorum ki senle yaşamaya devam edeceğim.. Bana doğru akıyorsun, Cennetten gelen su gibi.. Bana yöneldiğini hissediyorum, Denizdeki kum gibi.. Ve şimdi çok canlı hissediyorum Biliyorum bunda birşeyler olmalı Çünkü sen atmosferimdeki havanın tamamısın Sonunda kendimi tam hissediyorum Çünkü sen bana doğru aktın.. Sadece bağlanmak yetmez Seninle tanışmadan önce kayıptım.. Ve şimdi sen buradasın Gitmeni istemiyorum Biliyorum ki beni canlı tutan senin aşkın..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |