![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
'Kabul ediyorum' deyişim daha dün gibi gözümün önünde, Ve onca zaman geçtiği halde, kalbim hala senin için yanıyor.. Eğer hala bilmiyorsan benim birtanem olduğunu, İçime bir bak ve kalbimin iplerinin nasıl çözüldüğünü izle.. Biliyorum sana sonsuza dek diye söz verdim Kullanabileceğim daha güçlü bir kelime var mı, Seni inandırabilmek için, Dışarıda fırtına koptuğunda Sen benim sığınacak en güvenli yerimsin.. Görebiliyor musun,buradayım.. Bir zamanlar olduğu gibi yine sana ihtiyacım var.. Vazgeçmek üzere olduğumda Kalbinin içine tırmanıyor ve şunu görüyorum Sen benim sığınacak en güvenli yerimsin.. Kimsenin göremediği renkleri görüyorsun Her nefeste bir senfoni duyuyorsun Beni herkesten iyi anlıyorsun Ruhumun bir çiçek gibi açıldığını hissediyorum Bütün dünya çılgına döndüğünde Gidilecek hiçbiryer kalmadığında Sen bana kutsal bir sığınak gibisin Bildiğim tek gerçeksin,eve dönüş yolumsun.. Görebiliyor musun,buradayım.. Bir zamanlar olduğu gibi yine sana ihtiyacım var.. Vazgeçmek üzere olduğumda Kalbinin içine tırmanıyor ve şunu görüyorum Sen benim sığınacak en güvenli yerimsin.. Biliyorum sana sonsuza dek diye söz verdim Kullanabileceğim daha güçlü bir kelime yok, Seni inandırabilmek için, Dışarıda fırtına koptuğunda Sen benim sığınacak en güvenli yerimsin.. Görebiliyor musun,buradayım.. Bir zamanlar olduğu gibi yine sana ihtiyacım var.. Vazgeçmek üzere olduğumda Kalbinin içine tırmanıyor ve şunu görüyorum Sen benim sığınacak en güvenli yerimsin..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
çok güzeel yaaa kusursuz bi şarkı hakikaten yaw bu şarkı fanlara hitaben yazılmış yani bize bu yüzden yeri ayrıdır benim için...cemaaaaaaaaaaaaalll saolll ben sana teşekkür etmekten yoruldum sen çeviri yapmaktan yorulmadın helal olsun sana |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
cemal yüce insan.. saygılarr
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
| |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| Alıntı:
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |