![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Bu evladını kaybetmiş anneler için Bu kalplerini geride bırakan çingeneler için Bu kalbimde uyuyan yabancılar için Onlar istediklerini alır ve karanlıkta ayrılırlar.. Kimse o kadar yalnız değildir Hepsi kendileri tarafındandır Bu sevilmeyenlerin şarkısı Bu son bir ağlayışın müziği Bu yarının geçmişi geride bırakmama Yardım etmesi için bir dua Bu sevilmeyenlerin şarkısı Bu nedimelerin şarksı, asla gelin olamayan.. Bu hayalperestler için, inancını kalbine kilitleyen Bu sadece bir kişi olduğunu düşünen dullar için Ölen babalar için, asla evlatlarına anlatılmayan.. Kimse o kadar yalnız değildir Kalbini izle.. Bu sevilmeyenlerin şarkısı Bu son bir ağlayışın müziği Bu yarının geçmişi geride bırakmama Yardım etmesi için bir dua Bu sevilmeyenlerin şarkısı Yarın güneş doğacak Ve gözlerindeki yaşları silecek Aniden sevgi hayata dönecek..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Bu varya tam Hit olcak şarkıydı.... accaip klip te çekerdm ben olsam bu klibe şööle orta doulu,11 eylüllü parçalanmış hayaller kaybedilen babalar falan amaaa..... BENI DINLEMIO BU NICK !!!!!
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
yaa nilim bunların yanında bizim çalışmamız lazım bi yönetmen lazım bunlara doğru düzgün bi de hangi şarkıya klip çekileceğine kara veren sağlam biri...mesela biz |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
şarkının sözlerini beğendim. şarkıyı da öyle hit olacak kadar da beğenmiyorum açıkçası.. bu şarkıdan önce klip çekilmesi gereken çok şarkı vardı never gone albümündee.. mesela nickimle başlayıp back to you ile devam eden şarkı ,safest place to hide,my beautiful woman,siberia olabilirdi mesela.. ama kesinlikle climbing the walls değil haa. tamam o da fena şarkı değil ama çook da güzel bi şarkı değil.. bana göre tabii ki |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Yaş: 28
| BSB albümlerinde ki şarkıların çoğu aslında ciddi anlamda potansiyel taşıyor. En azından bizler dinlerken kafamızda yarattığımız atmosferin önümüze video olarak gelmesini ve diğer insanların da neler düşündüğünü görmek istediğimiz için böyle düşünüyoruz Climbing the walls belki ilk 5'e girmeyecektir hit olacak şarkılar sıralamasında ama potansiyeli olan bir şarkıydı |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |