![]() |
| | #11 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
şey..ya..aslında ben öyle demek istemedim yazdığıma bi baktım da ne demek istediğim de açıkmış aslında huyum değildir çok kişinin sevdiği bi şarkıyı çok da sevmemek ama napıyım ben o kadar da beğenmedim ya bu şarkıyı![]() cemal,sana teşekkür etmeyi de unutmuşum iyi mi..bazen alışkanlıklar da unutulabiliyormuş istediğim bi şarkıyı çevireceğini yazmışsın doğumgunu ayağına.. gerçi hangi istediğimi çevirmedin ki zu zamana kadar.. büyüksün babaa o zaman ben bi 'like a child' isteyebilirim dimi |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
gerçi ben üstteki mesajını okuduğumda nerdeyse bi yaşına daha girecektin ama neyse bi ara o dediğin şarkıya da el atarız selçuk, merak etme..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| bu şarkının sözleri süper bence ya biz bsb'yi boşuna sevmiyoruzki 1000 tane hatta milyonlarca nedeni var??? dimi aslında bu ayrı bir konuda olabilir dimi bsb'yi sevmenizin nedeni en çok neyini seviyorsunuz bu grubun diye?? saçma değildir inş. şimdi geldide aklıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
|
gerçekten sözleri süper yaaa ![]() ilk kez dinliyorum ve bence bsb hangi şarkıya klip çekmesi gerektiğini şaşırmış beautiful woman da song for the unloved da klip isteyen şarkılar (bence) saol cemal emeğine sağlık |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
Yarın güneş doğacak Ve gözlerindeki yaşları silecek Aniden sevgi hayata dönecek.. o sevgide sen olacakmısın nick??????.....ben senin olmadıgın sevgiyi istemiyorum asla.......eger olmayacaksan aniden dönmesin hatta hiç dönmesin o sevgi.......
__________________ |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
vay be yine nick aşkı depreşmiş bizimkinin | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |