![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Güneş şehrin tepesinde fakat turuncu bir gün Yukarı bakmak için sebep var fakat moralim bozuk Bir uçağa yetişmeliyim fakat bilet almayacağım Çünkü durmak çok zor ,etrafta dolaşıyorsan.. Tuhaf bir dünya,bilmiyor musun? Tuhaf bir dünya ve yavaşlamayacak Tuhaf bir dünya,sen nasıl yaşarsan yaşa farketmez.. Hey,hey,hey tatlı bebek Bir yol var Kalk ayağa ve mücadele et Hey,hey,hey Asla vazgeçme ve yıpratmasına izin verme, Sevgini.. Tuhaf bir dünya,evet.. Çöldeki bir askere mesaj yolladım Dedi ki; 'Bir şafağı daha getirdiğin için sağol adamım' Burada onunla ben, yeni bir bebeğimiz oluyor.. O ise orada, hepsini öldürüyor.. Tuhaf bir dünya,bilmiyor musun? Tuhaf bir dünya ve yavaşlamayacak Tuhaf bir dünya,sen nasıl yaşarsan yaşa farketmez.. Hey,hey,hey tatlı bebek Bir yol var Kalk ayağa ve mücadele et Hey,hey,hey Asla vazgeçme ve yıpratmasına izin verme, Sevgini.. Gözlerimi kapatıyorum fakat görmeye başlıyorum O(erkek) sana bakarken o(kız) da bana bakıyor Onun(erkek) yaptığı tek şey beni senden uzak tutmak Eminim, öldüğümde buraların bir kısmı sevinecektir Fakat onların senin güzel gülüşünü yok etmelerine izin verme Güzel gülüşünü yok etmelerine Güzel gülüşünü yok etmelerine.. Hey,hey,hey tatlı bebek Bir yol var Kalk ayağa ve mücadele et Hey,hey,hey tatlı bebek Bir yol var karar verebilmen için Hey,hey,hey Asla vazgeçme ve yıpratmasına izin verme, Sevgini.. Hey,hey,hey Tuhaf bir dünya,bilmiyor musun? Hey,hey,hey Tuhaf bir dünya,bilmiyor musun? Hey,hey,hey Tuhaf bir dünya,bilmiyor musun? Hey,hey,heey..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Şarkılara kesinlikle türkçeleri değer katıyor ![]() Never gone albümü en sevdiğim albümdür ama gel gör ki 4 senedir bu şarkıya bi türlü ısınamamıştım ![]() Ama şu günlerde özellikle açıp dinlemeye başladım..Hatta anlamını bile merak etmemiştim çat pat "ilginç dünya" vs bişeyler çıkıyo..Ama şu çeviriyi okuduktan sonra gel de şarkıyı daha fazla sevme.. Acaba çeviriyi yapan mı,şarkıyı yazan mı,söyleyen mi..E üçü de mükemmel ![]() Sonuç şu ki;artıkkk weird world'ü çok seviyorummmmmmmmmmm ![]() Teşekkürler ustacım,ben sana ne övgü yazayım ki..hepsini hakediyosun |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |