![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Hiç kendimi kaybedebileceğimi düşünmemiştim Kontrol edebileceğimi sanırdım Hiç geride bırakılan taraf olacağımı düşünmemiştim Senden daha güçlü olduğumu sanırdım Keşke suçumun ne olduğunu bilebilseydim Sen biliyorsun, neden bana söylemiyorsun Ayla güneşi senin için indirirdim Seni ne kadar önemsediğimi göstermek için Seni kaybetmek istemiyorum Bebeğim, biliyorum bunu yenebiliriz Seni kaybetmek istemiyorum Hayır, bir daha asla.. İçimde bir his var, kalmayacağını söylüyor.. Ve içimi yakıp duruyor Seni kaybetmenin, elimden kaçırmanın korkusu Gittikçe yaklaşıyor Ayrılmanın sebebi ne olursa olsun Ben senin hep arkandayım Keşke sana bu kadar ihtiyaç duymasaydım Yüzün aklımdan çıkmıyor.. Seni kaybetmek istemiyorum Bebeğim, biliyorum bunu yenebiliriz Seni kaybetmek istemiyorum Hayır, bir daha asla..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
neyse ya cidden abi şu back to your heart'ı bi çevirsen | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
oo artık istekler de gelmeye başladı.. güzel ama bi şartım war, çevirinin içerdiği kelime başına 1 milyon alırım.. ee artık işi ticarete dökmek lazım, kuru kuru olmuyo..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
şarkıın sözleri ne de güzel çağrıışımlar yaptı bende.. çevirmen kardeş(ilk mesajda öyle demişim) reca etsem 'no one else comes close to you' eserinin türkçe mealini bizlere lutfedermisiniz.. sonsuz saygı ve sevgilerimi yolluyorum buradan...
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |