![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Beni bir köpekbalığı saldırısından daha hızlı çarptın.. 'Backstreet's Back, Alright'da resmimi gördün.. Ve sevimli bir yüzden daha fazlasıydın Ve beni nasıl kandırdın, hala şaşıyorum.. Ama bilmeliydim ki; Seksiliğinin bir başka kurbanı olacaktım.. Ve şimdi herşey bitti.. Seni geri istemiyorum.. Seni geri istemiyorum Çünkü benim için iyi değilsin, biliyorum Tüm söyleyebileceğim bu.. Seni geri istemiyorum Dürüstlüğümü bağışla fakat gitmelisin Seni geri istemiyorum.. Sözde arkadaşlarınla çıkmaya başladın Ama ben kördüm ve sağduyumu kaybetmiştim.. Lakin farketmemi sağlayan bazı şeyler vardı, Tıpkı yüzlerce, yo yo, binlerce yalan gibi.. Seni geri istemiyorum Çünkü benim için iyi değilsin, biliyorum Tüm söyleyebileceğim bu.. Seni geri istemiyorum Dürüstlüğümü bağışla fakat gitmelisin Seni geri istemiyorum.. Bebeğim, bana bahaneler uydurup durma Bırak da şu ikimizin hikayesini söyleyelim..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |