![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Sen benim ateşimsin,tek arzumsun bana inan, 'böyle olmasını istiyorum' dediğimde ama biz ayrı dünyaların insanı oluyoruz, kalbine erişemiyorum, 'böyle olmasını istiyorum' dediğinde söyle bana neden, kalp sızısından başka birşey olmadığını söyle bana neden, bir hatadan başka birşey olmadığını söyle bana neden.. senden şunu asla duymak istemiyorum, böyle olmasını istiyorum.. ben senin ateşin miyim, tek arzun muyum evet biliyorum, artık çok geç ama böyle olmasını istiyorum söyle bana neden, kalp sızısından başka birşey olmadığını söyle bana neden, bir hatadan başka birşey olmadığını söyle bana neden.. senden şunu asla duymak istemiyorum, böyle olmasını istiyorum.. şimdi görüyorum ki ayrı düştük eskiden olduğumuz gibi değiliz mesafe ne olursa olsun bilmeni istiyorum ki kabimin derinliklerinde sen benim ateşimsin,tek arzumsun sen sen sen sen.. senden bunu duymak istemiyorum.. söyle bana neden, kalp sızısından başka birşey olmadığını söyle bana neden, bir hatadan başka birşey olmadığını söyle bana neden.. senden şunu asla duymak istemiyorum, böyle olmasını istiyorum.. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |