![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Hiçbir şey söyleme, anlıyorum Bilmek istiyorsun, hala senin erkeğin olup olmadığımı Ellerimin dokunuşundan bunu anlayamaz mısın? Seni mutlu edeceğim, elimden geldiğince.. Seni saracağım, seveceğim Aşkının gitmesine asla izin vermeyeceğim.. Daima kalacağım Sadece gözlerimin içine bak ve anla.. Senin için orada olacağım Nereye gidersen git Ne yaparsan yap.. Sonsuzluk içimde, Tüm hayatım boyunca Senin için orada olacağım.. Bana olan güvenini asla kaybetme Sana kalbimi vereceğim, tüm samimiyetimle Ruhumun derinliklerinde, gerçeği bulacaksın Asla değişmeyeceğim, sana söz veriyorum.. Senin için orada olacağım Nereye gidersen git Ne yaparsan yap.. Sonsuzluk içimde, Tüm hayatım boyunca Senin için orada olacağım.. Hiçbir şey ve hiç kimse bizi ayıramaz Sen her zaman kalbimde olacaksın Yıldızların ışıldadığı kadar eminim ki, Her ne olursa olsun Aşkıma güvenebilirsin..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
yanii.. ben de bunu düşündüğümden istekte bulundum:P cemal baba ellerin kolların dert görmeye inşallah.. bu aralar en çok bu şarkıyı dinliyorum.. unbreakable'daki hiçbir şarkıyı bu şarkıya değişmem mesela
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |