![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Çığlıklarınızı duyduğumda kaçıp, saklanabilirim Ama şunu söyleyeyim, şöhretin bir bedeli vardır.. Bütün zamanımız flaş ışıkları altında geçiyor.. Siz, insanlar, göremiyor musunuz? Sevginizin bizim gerçekliğimizi ne kadar etkilediğini.. Ne zaman düşüşe geçsek, siz bunu düzeltebilirsiniz Ve bu sizi hayattan öte kılıyor.. Kalabalığa bakıyorum ve vücudunun sallandığını görüyorum,hadi.. Keşke size farklı yollarla teşekkür edebilseydim,hadi.. Çünkü harcadığınız tüm zaman bizi canlı tutuyor.. Siz, insanlar, göremiyor musunuz? Sevginizin bizim gerçekliğimizi ne kadar etkilediğini.. Ne zaman düşüşe geçsek, siz bunu düzeltebilirsiniz Ve bu sizi hayattan öte kılıyor..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
Ama şunu söyleyeyim, şöhretin bir bedeli vardır.. çok güzel çeviri yapmışsın ellerine sağlık ![]()
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
10 sene oldu o şarkıyı zevkle dinlerim ama o sesi ördek sesine hiç benzetmemiştim )ama brian ördek sesini çok güzel çıkartır yani donald duck takliti çok güzel yapar http://www.youtube.com/watch?v=Tb8mysMDEm0 |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
kahkahadan mı bahsediosunuz? onu Aj yapıo ama.. dur bi daha dinleyeyim bakayım şunu ![]() edit: anladım neyden bahsettiğinizi o bir müzik aletinden çıkıyor sanırsam. çünkü canlı larger than life larda dikkat ettim hiç biri o sırada söylemiyor Araştırmacı Nil ![]() ![]() Alıntı:
(Bu arada boysların en nefret etiği Bsb şarkısıymış.Ama ben baayılıom | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| Alıntı:
So won't you let me show you right now? diolar ya Brian'ın o sesine kopuyorum yaaa (Bu arada boysların en nefret etiği Bsb şarkısıymış.Ama ben baayılıom
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |