![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Işıkları söndürüp, birlikte yalnız kaldığımızda Bazı şeyler yolunda gitmiyor Ama bebeğim biliyorsun ki asla, Kimsenin aramıza girmesine izin vermem.. Çünkü başka kimse senin yerini alamayacak.. Kimse seninle boy ölçüşemez Kimse bana senin hissettirdiğin gibi hissettiremez Benim için çok özelsin Ve sonsuza kadar öyle kalacaksın Her zaman yanımda olduğunda Hep duymayı sevdiğim kelimeleri söylersin Tek bir dokunuşla çok şey yapabilirsin Kimse seninle boy ölçüşemez Ve uyandığımda, Başının omzuma dokunuşuyla.. Sen benim gerçekleşmiş hayalimsin Biliyorsun, daima kıymetini bileceğim, Her öpücüğün ve her günün.. Seni her yönden seviyorum Ve daima seveceğim Çünkü benim gözümde.. Kimse seninle boy ölçüşemez Kimse bana senin hissettirdiğin gibi hissettiremez Benim için çok özelsin Ve sonsuza kadar öyle kalacaksın Her zaman yanımda olduğunda Hep duymayı sevdiğim kelimeleri söylersin Tek bir dokunuşla çok şey yapabilirsin Kimse seninle boy ölçüşemez
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
cemal ilham perisini bacaandan tv kumandasına mı bağladın sen ![]() beyaz izlerken şarkı çeviriyosun... tebrik ederim seni.... :muhahaha:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
-durduramıyoruz efendim sürekli yenileniyor -evet efendim sürekli bir büyüme içerisinde.. -biri şu forumu durdursuuun.. baktım forumda bi canlılık, bi hareket var, hemen taşın altına ben de elimi koyayım dedim, kendi çapımızda (istekler doğrultusunda) bi paylaşım daha yaptık, hayırlı olsun, güle güle okuyup güle güle dinleyin selçuk bey..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
Eyvallah dayım:17: Ha buradan şunu da anlıyoruz ki ne oldum delisi değil benim dayım ![]() (Adam süpermod oldu ama hala çeviriye devam ediyo naaper)Helaaaaal:17:
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
cemal ayrım yapma istek yapmadık diye alla allaaaaaaa şarkı ayırmıyoruz istek yapmıyoruz diye töbe töbe bak sinirlendim heeee.....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
teşekkür ederiz cemal bey.. hizmetlerinden dolayı bi madalyayı hakettin artık.. umarım kısa zamanda takarız boynuna unutmadan şunu söylemek geldi içimden; seni sevmeyen ölsün be ..
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |