![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: ADANA Yaş: 20
|
So many words for the broken heart, Kırık kalp için söylenecek onca söz var ki.. Its hard to see in a crimson love, Kara sevdalıyken, görebilmek çok zordur, So hard to breath, Nefes almak çok zordur Walk with me and maybe Benimle yürü ve belki.. Nights of light so soon become Aydınlık geceler pek yakında, Wild and free.. I could feel the sun Vahşi ve özgür kalır, ben de güneşi hissedebilirim Your every wish will be done Her dileğin gerçekleşecek They tell me.. Bana diyorlar ki.. Show me the meaning of being lonely Yalnız olmanın ne demek olduğunu göster bana Is this the feeling I need to walk with Bu hep benimle olması gereken duygu mu Tell me why I cant be there where you are Söyle bana neden senin olduğun yerde olamıyorum Theres somethin missin in my heart Kalbimde eksik birşey var Life goes on as it never ends Hayat sanki hiç bitmeyecekmiş gibi devam ediyor Eyes of stone observe the trends Taştan gözler eğilimleri gözlüyor They never say forever gaze, if only Asla konuşmuyor, sadece bakıyorlar, keşke.. Beauty roads to an endless love Sonsuz aşka doğru giden güzel yollar Theres no control are you with me now Kontrol kimsede değil, şimdi benimle misin? Your every wish will be done Her dileğin gerçekleşecek They tell me.. Bana diyorlar ki.. Theres nowhere to run i have no place to go Kaçacak yer kalmadı, gidecek yerim yok Surrender my heart body and soul Kalbim, bedenim ve ruhum teslim oldu How can it be you're asking me to feel the things you never show Bana asla göstermediğin şeyleri hissetmemi benden nasıl beklersin? You are missing in my heart Kalbimde yoksun sen Tell me why I can not be there where you are Söyle bana neden senin olduğun yerde olamıyorum? |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |