![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Here we are In the arms of one another İşte buradayız, başkalarının kollarında.. And we still go on searching for each other Ve halen birbirimizi aramaya devam ediyoruz Knowing that hate is wrong Nefretin yanlış olduğunu bilerek, And love is right Aşkınsa doğru, For us tonight Bu gece bizim için.. When I look into your Spanish eyes Ne zaman ispanyol gözlerine baksam I know the reason why I am alive Neden hayatta olduğumun farkına varıyorum And the world is so beautiful tonight Ve bu gece dünya çok güzel... It's a place I've never been Burası daha önce hiç bulunmadığım bir yer And it comes from deep within Ve bu derinlerden geliyor And it's telling me That I'm about to win first prize Ve söylediğine göre ilk ödülü kazanmak üzereyim Knowing all I have to do is reach out my hand to you Biliyorum ki tüm yapmak istediğim ellerimi sana uzatmak Anytime I want to look into your Spanish eyes İspanyol gözlerine baktığım her an.. Let it be if we're nothing more than dreamers Öyle olsun, eğer hayalperestlerden başka birşey değilsek; Who believe that we see no wall between us Aramızda duvar olmadığına inanan.. How can they be in my heart Nasıl kalbimde olabilirler And in my mind Ve aklımda When all I can find Tek bulabildiğim şey; When I look into your Spanish eyes İspanyol gözlerine baktığımda, I know the reason why I am alive Neden hayatta olduğunu anlamam.. And the world is so beautiful tonight.. Ve bu gece dünya çok güzel.. I loved you from a distance star Seni uzaktaki bir yıldızdan sevdim I couldn't reach that far O kadar uzağa ulaşamadım.. I can't believe how close that we are Nasıl bu kadar yakın olduğumuza inanamıyorum, When I look into your Spanish eyes İspanyol gözlerine baktığımda.. And the world is so beautiful tonight Ve bu gece dünya çok güzel Redaksiyon: S.I.B.L.I.T |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
böhhüüü, gözlerim doldu yaw..küçücük bebeyken aldım onu, yetiştirdim, yemedim yedirdim, içmedim içirdim, aha sonunda bugünlere getirdim..alın size forumun yeni çevirmeni, sık giremeyeceğim zamanlarda (yaklaşıyor o günler) çevirilerden sorumlu olarak atıyorum kendisini..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |