![]() |
| | #15 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| biri izmir'in kızlarından mı bahsetti..efendim nolmuş :muhahaha:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
Seni uzaktaki bir yıldızdan sevdim bende seni aşkım...... var yaaa kulagınıza takın kulaklıgı açın son ses ve bir dinleyin muhteşem rahatlık veriyor yarın ben sınavdan önce bu şarkıyı dinlicem
__________________ |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 22-Aralık-2007 Bulunduğu yer: Yerim Yurdum Burası :D Yaş: 25
|
en sevdiklerimden tşk ederim
__________________ İspattan ,imadan,iknadan uzak Ve Anlaşılmak telaşından azade, Eski rolleri eski karelere yerleştirerek, Dünün yanlışlarını yarının doğruları kılabilmeye hazır mısın ?? Geleceği önce zihninde inşa ederek Düşlerini emekle diriltebilmeye hazır mısın ??(g.g):17: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |