![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Seninle karşılaştığımda sanırım kayıptın Gözlerinde hala yaşlar vardı.. Güvenini kaybetmiştin ve hiçbir şey bilmiyordum Gizemlerden ve yalanlardan başka.. Oradaydın, vahşi ve özgür Bana ihtiyacın varmış gibi uzanıyordun, Bir yardımcı el için, herşeyi düzeltmeye.. Bütün gece seni sarıyorum.. Senin için tek olacağım Bütün hüzünlerini gideren Işığın olacağım Kaçacak hiçbir yer olmadığını hissettiğinde.. Senin için tek olacağım.. Seni kucaklamak ve düzeleceğine emin olmanı sağlamak için.. Çünkü benim korkum yokoldu Ve seni karanlıktan aydınlığa çıkarmak istiyorum Oradaydın, vahşi ve özgür Bana ihtiyacın varmış gibi uzanıyordun, Bir yardımcı el için, herşeyi düzeltmeye.. Bütün gece seni sarıyorum.. Senin için tek olacağım Bütün hüzünlerini gideren Işığın olacağım Kaçacak hiçbir yer olmadığını hissettiğinde.. Senin için tek olacağım.. Bana ihtiyacın var, tıpkı benim sana olduğu gibi.. Hayallerimizi gerçeğe dönüşürken paylaşabiliriz.. Gerçek aşkın ne olduğunu sana gösterebilirim Sadece elimi tut, bebeğim lütfen..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
bsb'yi sevdiren şarkıların başında gelir bu şarkı.. 'tek olacağım' senin için
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |