![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Sevginin ne olduğunu anlamak çok şey ister Yeterince anlamlı olan şeyler büyük değil, küçük şeylerdir.. Başarılı olmam için edilen birçok dua.. Ve seni düşünmeden geçen bir günüm bile yok.. Sen benim için daima oradaydın İterek ve yönlendirerek Daima başarıya doğru.. Sen bana gösterdin, Gençken nasıl büyüyeceğimi.. Sen bana gösterdin Bilmem gereken herşeyi Sen bana gösterdin Senin ellerin olmadan nasıl yürüneceğini.. Çünkü anneciğim sen daima Mükemmel bir hayrandın.. Tanrı bana öyle iyi davranmış ki, Benim için herşeyi yapan bir aile bahşederek.. Ve güzelliklerle dolu pek çok yıl yaşadım Ve yüzünde gördüğüm ufak bir gülümseme beni öyle neşelendiriyor ki.. Yaptıkların için sana teşekkür etmek istiyorum.. Sana bunları geri verebilmek ümidiyle, Mükemmel evlat olarak.. Sen bana gösterdin, Gençken nasıl büyüyeceğimi.. Sen bana gösterdin Bilmem gereken herşeyi Sen bana gösterdin Senin ellerin olmadan nasıl yürüneceğini.. Çünkü anneciğim sen daima Mükemmel bir hayrandın.. Sen bana gösterdin nasıl sevileceğini Sen bana gösterdin nasıl değer verileceğini Sen bana gösterdin ki, daima orada olacaksın.. Bu zamanlar için sana teşekkür etmek istiyorum Ve bunu söylemekten gurur duyuyorum; Sen benimsin..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Bu şarkıyı eklemek için anneler gününü bekleyecektim ama kısmet bugüneymiş..benim için yine özel şarkılardan biridir çünkü millenium albümünü ilk dinlediğim zamanlarda, lisede, en yakın arkadaşlarımdan biri annesini kaybetmişti, ben de bu şarkıyı dinleyip dinleyip arkadaşım için ağlardım..herneyse.. saat 03.02 itibariyle milennium albümü de (unbreakable, never gone ve black&blue da dahil) bitti, ama biten sadece onlar değil, bir de ben..hayırlı olsun..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |