![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
|
ALL İ HAVE tO GİVE I don't know what he does to make you cry Onun seni ağlatmak için ne yaptığını bilmiyorum But I'll be there to make you smile Ama senin gülmeni sağlamak için orada olacağım I don't have a fancy car Benim lüks bir arabam yok To get to you I'd walk a thousand miles Sana ulaşmak için binlerce mil yürürdüm I don't care if he buys you nice things Onun sana güzel şeyler alması umrumda değil Does his gifts come from the heart? Onun hediyeleri içinden mi geliyor? I don't know Bilmiyorum But if you were my girl Ama benim sevgilim olsaydın I'd make it so we'd never be apart Bunu yapardım böylece hiç ayrılmazdık Nakarat: [ But my love is all I have to give Ama bütün verebileceğim şey sevgim Without you I don't think I could live Sensiz yaşayabileceğimi düşünemiyorum I wish I could give the world to you Keşke sana dünyayı verebilsem But love is all I have to give Ama bütün verebileceğim şey sevgi ] When you talk (when you talk) does it seem like he's not Even listening to a word you say? Sen konuşurken o senin söylediğin tek kelimeyi bile dinlemiyor gibi mi görünüyor? That's okay babe, just tell me your problems Pekala bebeğim, bana sadece sorunlarını söyle I'll try my best to kiss them all away Onları halletmek için elimden geleni yapacağım Does he leave (does he leave) when you need him the most? Ona en çok ihtiyacın olduğunda o gidiyor mu? Does his friends get all your time? Onun arkadaşları bütün zamanını mı alıyor? Baby please Bebeğim lütfen I'm on my knees Diz çöküyorum Praying for the day that you'll be mine Benim olacağın gün için dua ediyorum Nakarat To you... (hey girl) hey girl, I don't want you to cry no more inside Sana... (hey kız) hey kız, Artık içinden ağlamanı istemiyorum All the money in the world could never add up to all the love I have inside... I love you Dünyadaki bütün para benim içimdeki bütün sevgiyle asla eşit olamaz... Seni seviyorum And I will give it to you Ve sana onu vereceğim All I can give, all I can give Bütün verebileceğim, bütün verebileceğim Everything I have is for you Sahip olduğum herşey senin için But love is all I have to give Ama bütün verebileceğim şey sevgi |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |