![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
If I Don't Have You" Everyday, girl, I wake up and pray Hergün,güzelim,kalkıyor ve dua ediyorum That you'll come back home Eve geri gelmen için And don't take too long Ve çok uzun sürmemesi için Cuz since you've been gone Çünkü gittiğinden beri Everything's gone a bit wrong Herşey biraz yanlış gidiyor I wish you were here Keşke burda olsaydın Holding me near Keşke yakınımda olsaydın You know I'd go out of my mind Biliyorsun aklımı kaçırabilirdim If you ever left my heart behind Ebediyen kalbimi terketseydin So I'm beggin' you please (so I'm beggin', beggin' you please) Neolur yalvarıyorum Bring you sweet love back to me (Please come back to me) O tatlı aşkını bana geri getir [Chorus:] If I don't have you (don't have you) To hold on to (to hold on to) Eğer tutunmak için sana sahip olmasam I can't go on in this world alone Dünyada tek başıma devam edemem.. Baby it's true (baby it's true if I don't have you) If you say goodbye (you say goodbye) Bebeğim bu doğru,sensiz olursam,elveda dersen.. Girl I would die (girl I would die) Ölürüm.. I'm a star with no light Işıksız bir yıldızım A day with no night Gecesiz bir gün'üm If I don't have you Eğer sensiz olursam... Late at night I reach to hold you tight Gecenin bi vakti sana sıkıca sarılmayı deniyorum But you're not there (you're just not there baby) Ama sen orada olmamış oluyorsun I know you still care (I know you still care) Hala umursadığını biliyorum And oh how I miss your soft, tender, lovely kiss You'd give to me (to me) Ve senin bana bahşettiğin o yumuşacık,dokunaklı,hoş öpücüğünü özlüyorum So tenderly Çok kibarca.. We used to feel That time would stand still Eskiden zamanın durup beklediğini hissederdik When I see you baby it will Seni gördüğümde,gene öyle olucak So hurry home (so hurry, come home to me) Eve gelmek için acele et(eve,bana gelmek için acele et) You know your man needs you so (oh girl you just don't know) Biliyorsun sevgilinin sana çok ihtiyacı var..(bilmiyorsun) If you say goodbye (you say goodbye) Eğer veda edersen If you say goodbye I would die Eğer veda edersen,ölürüm..) I would die if I don't have you Eğer sensiz olursam ölürüm.. .. You know I'd go crazy without you (don't have you) Biliyorsun sensiz delirebilirim..(sensizim) If I don't have you I don't know what I'd do To hold on to (to hold on to) Sensiz olursam,sana tutunmak için ne yapacağımı bilemem.. I just wanna hold you Sadece sana sarılmak istiyorum I can't go on (can't go on) In this world alone (in this world alone) Dünyada tek başıma devam edemem. Baby it's true (baby it's true if i don't have you) Bu doğru,sensiz olursam.. If you say goodbye (you say goodbye) If you say goodbye I would die Veda edersen,ölürüm.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Bu şarkıya ba-yı-lı-yo-rum!Çevirine sağlık Seçil'cim ![]() I'll never break your heart'a benziyor müziği biraz..hehe
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |