![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Eğer seni ağlatan yanlışları düzeltebilseydim Bana elveda demeyeceğine söz verir miydin? Çünkü çok güçlü bir aşka tutunuyorum Ve sen yanımda olmadan bir güne bile katlanamıyorum Bebeğim eğer değişebilseydim Eğer fikrini değiştirebilseydim Bana gözlerimdeki yaşları silmeme yardım edebilirdin Bana doğru parlayan güneşi durdurma Çünkü senin bakışların olmadan bir başka günle daha yüzleşemem Ve eğer beni saran şefkatli kollarını benden çekersen O zaman kırılır ve bir çocuk gibi ağlarım Kimseye ait olamam ve özgür de olamam, Eğer sevgini geri almayı başaramazsam.. O yüzden çabalıyorum, umarım anlarsın Ellerinin içinde yatan kırık bir kalp var.. Bebeğim eğer değişebilseydim Ve eğer bu gururunu incitmeyecekse Bana gözlerimdeki yaşları silmeme yardım edebilirdin Bana doğru parlayan güneşi durdurma Çünkü senin bakışların olmadan bir başka günle daha yüzleşemem Ve eğer beni saran şefkatli kollarını benden çekersen O zaman kırılır ve bir çocuk gibi ağlarım Bir çocuk gibi, tıpkı bir çocuk.. Özgürce koşuşan ruhlarla birlikte.. O bana sebebini gösterdi Evet gösterdi.. Bir çocuk gibi, tıpkı bir çocuk.. Aşkımızın nasıl bir şey olabileceğini bir düşün.. Eğer kalplarimiz bizi özgürleştirebilseydi Tıpkı bir çocuk gibi..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
ya ilk teşekkürü ben edecektim de. sözlere dalmışım (biraz uzuncana sürdü).. bu şarkının da giriş kısmına bitiyorum aj güzel söylemiş be oraları. bu demek değildir ki brian'ın söylediği kısımlar kötü. yanlış anlaşılmasın sakın ( =yanlış anlaşılma engelleyicisi). albümdeki single,hit,klip... şarkıları dışındaki en güzel parçadır benim için.Cemal saolasın yaw sen de olmasan hiçbiryerde bulmanın imkanı yok bu çevirilerin. daha önce çok aradım netlerde bir kaç şarkı dışında bulamamıştım. düşün ne kadar özel birisi olduğunu. yüreğine sağlık |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |