![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Şarkı çevirirm,Kuzu çevirirm,Ustam gitti ben çeviririm... ![]() I'd go anywhere for you Senin için heryere gidebilirim Anywhere you asked me to Benden rica ettiğin her yere I'd do anything for you Senin için herşeyi yapabilirim Anything you want me to Benden istediğin herşeyi I'd walk halfway around the world Dünyayı yürüyerek yarılayabilirim For just one kiss from you Sadece sennden bir öpücük için Far beyond the call of love Aşkın çağrıştırdığından çok daha öteden The sun, the stars, the moon Güneş,yıldızlar,ay As long as your love's there to lead me Aşkın bana yol göstermek için orada olduğu müddetçe I won't lose my way believe me Yolumu kaybetmeyeceğim inan bana Even through the darkest night you know Bildiğin en karanlık gecenin içinden olsa bile I'd go anywhere for you Senin için heryere gidebilirim Anywhere you asked me to Benden rica ettiğin her yere I'd do anything for you Senin için herşeyi yapabilirim Anything you want me to Benden istediğin herşeyi Your love as far as I can see Görebildiğim kadarıyla Is all I'm ever gonna need Tüm ihtiyacım olacak şey senin aşkın There's one thing for sure Emin olmak için tek bir şey var I know it's true Bildiğim Baby, I'd go anywhere for you Bebeğim senin için heryere gidebilirim I used to think that dreams were just For sentimental fools Hayallerin sadece duygusal budalalar için olduğunu zannederdim And I'd never find someone Who'd give their love so true Ve aşkını dürüstçe gösteren hiç kimseyi bulamadım But I knew the very minute Ama şu an biliyorum Couldn't live my life without you in it Senin içinde olmadığın bir hayat yaşayamam And now I want the whole world To know Ve şimdi bunu bütün dünyanın bilmesini istiyorum... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |