![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Baby, can I talk to you? Bebeğim konuşabilirmiyiz? I know something's wrong Birşeylerin yanlış gittiğini farkettim Things just ain't the same Bazı şeyler aynı değil sadece But deep down inside I know you still care Ama derinlerde bir yerde hala umursadığını biliyorum So tell me what to do To get things back The way they used to be Öyleyse bana herşeyi eski haline getirmek için ne yapılması gerektiğini söyle If you were to need me Eğer bana ihtiyaç duyduysan If you really cared about me Eğer beni gerçekten umursadıysan Tell me why can't I find love in your heart Söyle neden kalbinde aşkı bulamıyorum? If you were my lover Eğer sevgilimsen A constant friend to me Sadık arkadaşımsan Tell me why Would you turn away from my love Söyle neden aşkımdan vazgeçeceksin? So darlin' Tell me what to do to make things right Sevgilim herşeyin yolunda gitmesi için ne yapılması gerektiğini söyle Darlin' Tell me what to do to make things right for love Aşk için herşeyin yolunda gitmesi için ne yapılması gerektiğini söyle If you want a reason Eğer bir sebep istersen When they won't turn away from me Bana yüz çevirmediklerinde They're trying hard to hide all truth they might say Söyleyebilecekleri tüm gerçekleri saklamak için çok uğraşıyorlar If you listen to me girl Eğer beni dinlersen bebeğim If you know how I'm feeling inside İçimde ne hissettiğimi bilirsen Then maybe you would'nt shut me out your life, baby Sonra belki beni hayatının dışında bırakmazdın Can't you see? Anlamıyormusun? All I'm asking for Is a chance to let me love you Tüm istediğim seni sevmeme izin vermen için bir şans Can't you see? Anlamıyormusun? Girl, you know with me Is where you should be Bebeğim bilmelisin ki yanım olman gereken yer And if by chance we should find Ve eğer şans eseri keşfedeceksek, That it can be for you and I Bunun sen ve ben için olabileceğini Then girl I'll try Deneyeceğim I'll try Oh baby Deneyeceğim bebeğim Girl, you should know how I feel by now Bebeğim şimdi nasıl hissettiğimi bilmelisin There's so many ways to love Aşkı yaşamanın bir çok yolu var So just open your heart Sadece kalbini aç And I'll find the way Bir yol bulacağım |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 19
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |