![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Bebeğim biliyorum acı çekiyorsun Şu an sanki bir daha asla sevemeyecek gibi hissediyorsun Şimdi tek istediğim, bir şans Sana seni sevdiğimi kanıtlamak için.. Senin o gülen yüzünü ilk gördüğüm andan itibaren Tatlım sonsuza dek beraber olacağımızı biliyordum Sana çıkma teklif ettiğimde, sen hayır demiştin Ama öğrendim ki, sen incitilmiştin Bir daha asla sevemeyecek gibi hissediyordun.. Bir denemeyi hak ediyorum tatlım Bana sadece bir tek şans ver Ve sana tüm bunların yanlış olduğunu kanıtlayayım İçeri girdiğinde çok çabuk karar verdin Fakat tatlım ben ona hiç benzemem.. Asla kalbini kırmayacağım Asla seni ağlatmayacağım Sensiz yaşamaktansa ölürüm daha iyi Sana herşeyimi vereceğim Tatlım bu bir yalan değil.. Zaman ilerledikçe, beni daha iyi tanıyacaksın Aşk dediğin böyle yürür Ve biliyorum hislerini göstermekten korkuyorsun Ve bunu anlıyorum Ama artık bunları unutmanın zamanı.. Bir denemeyi hak ediyorum tatlım Bana sadece bir tek şans ver Ve sana tüm bunların yanlış olduğunu kanıtlayayım İçeri girdiğinde çok çabuk karar verdin Fakat tatlım ben ona hiç benzemem.. Canım neden göremiyorsun?.. Asla kalbini kırmayacağım Asla seni ağlatmayacağım Sensiz yaşamaktansa ölürüm daha iyi Sana herşeyimi vereceğim Tatlım bu bir yalan değil..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |