![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
But all I wanna know is where the party at Tüm bilmek istediğim partinin nerede olduğu Let's have a party Hadi party başlasın (But all I wanna know is where the party at) (Tüm bilmek istediğim partinin nerede olduğu) Everybody Let's have a party Hadi millet parti başlasın (But all I wanna know is where the party at) ((Tüm bilmek istediğim partinin nerede olduğu) I've been watching you You've been watching me Sen beni izliyorsun,ben seni... Let's stop playin' games girl Hadi ama şu oyuna bir son verelim Come and dance with me Gel ve benimle dans et Don't you hear the music Müziği duymuyormusun? Don't you feel the groove yeah Ritmi hissetmiyormusun? Come on girl get on the floor Hadi sahneyi kontrolün altına al I wanna dance with you Seninle dans etmek istiyorum (But all I wanna know is where the party at) (Tüm bilmek istediğim partinin nerede olduğu) Let's have a party Hadi parti başlasın Everybody, throw your hands up in the air Hadi millet eller yukarı Let's have a party Parti başlasın I like the way you swing yeah Salınman hoşuma gidiyor (But all I wanna know is where the party at) ((Tüm bilmek istediğim partinin nerede olduğu) Everybody Girl you know, mmm, you're lookin' good Biliyorsun bebeğim mükemmel görünüyorsun Let's have a party Parti başlasın Girl you gotta work that body Bebeğim vücudunla etkilemelisin (But all I wanna know is where the party at) (Tüm bilmek istediğim partinin nerede olduğu) Girl I must be dreamin' Rüya görüyor olmalıyım To have a night like this Böyle bir gece yaşadığım için Holdin' hands bein' close El ele tutuşarak, yakınlaşarak Sharin' our first kiss İlk öpücüğümüzü paylaşarak You really blow my mind Gerçekten aklımı başımdan aldın I can't believe it's true Gerçek olduğuna inanamıyorum I've been waiting all night long To get a girl like you Senin gibi bir kıza sahip olacağım böyle bir günü uzun zamandır bekliyordum (But all I wanna know is where the party at) (Tüm bilmek istediğim partinin nerede olduğu) Let's have a party (shake it baby, shake it) Parti başlasın(çalkala bebeğim,çalkala) We're movin' to the groove yeah Ritimle hareket ediyoruz Let's have a party Parti başlasın All the fellas and the honeys get on the floor Tüm erkekler ve tatlı bayanlar sahnede döktürüyorlar (But all I wanna know is where the party at) (Tüm bilmek istediğim partinin nerede olduğu) Everybody Cuz we're gonna have a party Çünkü ziyafet çekeceğiz Let's have a party Parti başlasın So everybody can enjoy yourself with me Hadi millet benimle birlikte eğlenebilirsiniz (But all I wanna know is where the party at) (Tüm bilmek istediğim partinin nerede olduğu) Welcome everybody To the party Herkes partiye hoşgeldi Don't forget the honeys Bayanları unutmayın The mad fun has just begun at the party, yo Çılgın parti daha yeni başladı Give a call or beep Birkez arayın veya çağrı bırakın And make sure your girl ain't creepin' Ve partnerinin ürpermediğinden emin olun It's time to get it on The dance floor Dans pistinde başlama zamanı You want more than what you came here for Buraya geliş sebebinden çok fazlasını istiyorsun. I see you lookin' at me Bana baktığını görüyorum Across the dance floor Dans pistinin karşısından I wish for that sweet little kiss Bir küçük öpücük diliyorum senden Don't be no Cinderella Cindrella olma And go poof after midnight ve gece yarısından sonra yok olma S.I.B.L.I.T'e yardımları için teşekkürler... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
sen o kadar bağır çağır, istek yap, çeviri iste; sonra da çeviri yapılınca bi teşekkürü çok gör.. yok abi atalarımız boşuna dememiş, iyilik yap denize at diye..teessüf..cık cık..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |