![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
"Nobody But You" Ain't nobody else but you Başka hiçkimse değil sen hariç... There is nobody Who can make me cry Beni ağlatabilecek güce sahip kimse yok Nobody else can do it Nobody but you Senin dışında kimse başaramaz Ain't nobody else but you Başka hiçkimse değil sen hariç... There is nobody Who can make me lie Bana kimse yalan söylettiremez Nobody else can do it Nobody but you Senin dışında kimse başaramaz Ain't nobody else but you Başka hiçkimse değil sen hariç... Nobody, nobody but you Senin dışında kimse,kiimse başaramaz Gimme one more chance to make it right Herşeyi yoluna koymam için bana birkez daha şans ver Time has come for us to reunite Birlikte olmamız için zaman aleyhimize işliyor Cuz baby it's true Ain't nobody else but you There's no one like you Çünki bebeğim doğru olan şu ki senin gibi biri yok There is nobody Who can make it right Herşeyi yoluna sokabilecek kimse yok Nobody else can do it Nobody but you Senin dışında kimse başaramaz You know what to do Ne yapılacağını bilirsin Ain't nobody else but you Başka kimse başaramaz ama sen ne yapılacağını bilirsin Nobody, (nobody) nobody but you Kimse,kimse,kimse yapamaz sen hariç.. Somebody tell me Cuz I can't eat or sleep When you're not close to my body Bedenime yakın olmadığında yemek yiyemediğimi ve uyuyamadığımı düşünen birileri bana yakındılar You're a bittersweet delight Sen hem acı hem tatlı sevincimsin Come and help me through the night Gel ve geceyi geçirmeme yardım et |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Hehe aslında ben pek başarılı olduğumu düşünmüyorum burda ustam(S.I.B.L.I.T) gibi bir profesörü gördükten sonra ama :blush2: Benim ingilizcede temelim vardı onun dışında şarkı çeviri yöntemlerini ustamın çevirilerini irdeleyerek öğrendim desem yalan olmaz...Şarkılardaki dil normal ingilizce değil bir kelime yüz anlama geliyor-- o olmadı diğeri-- deneye deneye hangisinin uyacağına karar veriyorum.Ayrıca ilk başlarda oldukça kötüydüm bu konuda bunu itiraf etmeliyim.Fakat çevirip ustama yolluyodum bana nerelerde hata yaptığımı söylüyordu ve bana hep inandı hazır yeri gelmişken ona çoook teşekkürlerimi de sunayım... Gene de kendimi çok iyi görümüyorum elbette çok hızlandım 1 şarkıyı 2 günde çevirdiğimi biliyorum ve daha ustamdan öğreneceğim çok şey var ve çok eksiğim var.Her şarkıda değişik değişik kalıplar oluyor,sağolsun ustam da benden yardımını esirgemiyor...böyle işte |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
:clap::clap::clap: | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
evet seçilcim sen cemalden kaptın şimdi sen bana öğretiosun çok saol dediğin gibi 1 kelime bir çok anlama geldiğinden bu şarkı çeviri işi gerçekten çok zor..bu çeviri için de teşekkürler canım |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |