![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
|
Quit playing games with my heart Kalbimde bile, görüyorum Bana karşı dürüst değilsin Ruhumun derinliklerinde, hissediyorum Hiçbir şey eskiden olduğu gibi değil Bazen zamanı geri alabilmeyi diliyorum İmkansız gözükebilir Ama yapabilmeyi çok isterdim, bebek Kalbimle oyunlar oynamayı bırak ] Kalbimle oyunlar oynamayı bırak Bizi birbirimizden ayırmadan önce (kalbimle) Kalbimle oyunlar oynamayı bırak Başından beri bilmeliydim Biliyorsun durman gerek (kalbimden) Bizi birbirimizden ayırıyorsun (kalbim) Kalbimle oyunlar oynamayı bırak ] Hayatımı bana geri dönmeni sağlayacak şekilde yaşıyorum Yaptığım her şey senin için Öyleyse göremediğin şey ne? Bazen zamanı geri alabilmeyi diliyorum İmkansız gözükebilir Ama yapabilmeyi çok isterdim, bebek Kalbimle oyunlar oynamayı bırak Oyunlar oynamayı bırak Sahip olduğumuz aşk çok güçlüydü Beni sonsuza dek burada asılı bırakma Hadi buna bu gece son verelim |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |