![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Can't Stop Thinking Of You You're in my mind all the time, my thoughts are always of you Sen her zaman aklımdasın,düşüncelerim hep seninle dolu.. There are so many things that we promised each other that we would do Birbirimize yapacağımıza dair söz verdiğimiz çok şey var But since you went away my heart has been in so much pain Ama sen gittiğinden beri kalbim çok acıyla dolu It seems that everything we've been through has been in vain Öyle görünüyor ki yaşadığımız herşey boştu And I can't stop thinking of you Ve ben seni düşünmeyi bırakamıyorum And I wouldn't if I could Yapabilsem de yapmazdım But I can't keep waking up with dreams of you Ama seninle dolu rüyalardan uyanmaya devam edemem You should have known when you told me you loved me that you were deceiving Beni sevdiğini söylerken,oyuna getireceğini bilmeliydin I have faith that the hurt that I feel deep inside will soon be leaving İçimde hissettiğim bu acının yakında yok olacağına dair inancım var But now I'm all alone and I can't stop thinking of you Ama şimdi tamamen yalnızım ve seni düşünmeyi bırakamıyorum To hold you in my arms once again is all I wanna do Tüm yapmak istediğim seni bir kez daha kollarımın arasında tutmak And I can't stop thinking of you Ve seni düşünmeyi bırakamıyorum And I wouldn't if I could Yapabilsem de yapmazdım But I can't keep waking up with dreams of you Ama seninle dolu rüyalardan uyanmaya devam edemem |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| anaaaaaam sözler ne kadar güzelmiş çok saol seçilim
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |